Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko testaa nimivahvan narrilauman

 
Lukko testaa nimivahvan narrilauman


Kahden peräkkäisen murskavoiton jälkeen Lukko kohtaa kaksi helsinkiläisjoukkuetta. Torstain pelissä Ilmalassa isäntäjoukkue Jokerit yrittää pysäyttää hienosti kauden aloittaneen raumalaisjoukkueen. Jokerit on kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä voittanut kaksi ja hävinyt yhden.

Lukko on onnistunut hyökkäyspäässä laajalla rintamalla, kirkkaimpina tähtinä ovat hääränneet ulkomaalaisvahvistukset: kvartetti on tehtaillut kahdessa pelissä yhteensä 13 pistettä. Ulkomaalaisten ohella onnistuneita pelaajia on monia muitakin, eikä Lukosta ole vielä löytynyt oikein heikkoa lenkkiä.

Jokerien menestys on levännyt täysin ykköshankinta Esa Pirneksen harteilla. Lukossakin loistanut Pirnes on tehnyt maalin joka ottelussa, vaikka mies hankittiin ykköskentän pelintekijäksi. Hieman yllättäen Pirneksen lisäksi vahvaa osaamista on esittänyt nuori Ossi Saarinen.

Jos Jokerit haluaa pitää pisteet Ilmalassa, pitää joukkueen ylläpitää pelikuri täydet 60 minuuttia ja pysyä poissa jäähyaitiosta. Lisäksi ratkaisuvastuu tuntuu keskittyvän liikaa ykköskentän harteille, vaikka taustalla häärää taidokkaita tekijöitä, kuten nuori Teemu Pulkkinen ja aina maaliahne Jani Rita.

Lukon pitää lähteä nöyränä peliin - kaksi murskavoittoa häntäpään joukkueista ei tarkota läpihuuto-ottelua matsista kuin matsista. Päävalmentaja Rauli Uramalla on onneksi oivat työkalut pelin kääntämiseen, jos homma ei suju. Vastuuta voi tarvittaessa vierittää mm. nuoren ja taitavan Juuso Rajalan harteille. Viimeisenä lukkona maalin suulla illasta toiseen häärää kukas muukaan kuin Petri Vehanen.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää