Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko testaa nimivahvan narrilauman

 
Lukko testaa nimivahvan narrilauman


Kahden peräkkäisen murskavoiton jälkeen Lukko kohtaa kaksi helsinkiläisjoukkuetta. Torstain pelissä Ilmalassa isäntäjoukkue Jokerit yrittää pysäyttää hienosti kauden aloittaneen raumalaisjoukkueen. Jokerit on kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä voittanut kaksi ja hävinyt yhden.

Lukko on onnistunut hyökkäyspäässä laajalla rintamalla, kirkkaimpina tähtinä ovat hääränneet ulkomaalaisvahvistukset: kvartetti on tehtaillut kahdessa pelissä yhteensä 13 pistettä. Ulkomaalaisten ohella onnistuneita pelaajia on monia muitakin, eikä Lukosta ole vielä löytynyt oikein heikkoa lenkkiä.

Jokerien menestys on levännyt täysin ykköshankinta Esa Pirneksen harteilla. Lukossakin loistanut Pirnes on tehnyt maalin joka ottelussa, vaikka mies hankittiin ykköskentän pelintekijäksi. Hieman yllättäen Pirneksen lisäksi vahvaa osaamista on esittänyt nuori Ossi Saarinen.

Jos Jokerit haluaa pitää pisteet Ilmalassa, pitää joukkueen ylläpitää pelikuri täydet 60 minuuttia ja pysyä poissa jäähyaitiosta. Lisäksi ratkaisuvastuu tuntuu keskittyvän liikaa ykköskentän harteille, vaikka taustalla häärää taidokkaita tekijöitä, kuten nuori Teemu Pulkkinen ja aina maaliahne Jani Rita.

Lukon pitää lähteä nöyränä peliin - kaksi murskavoittoa häntäpään joukkueista ei tarkota läpihuuto-ottelua matsista kuin matsista. Päävalmentaja Rauli Uramalla on onneksi oivat työkalut pelin kääntämiseen, jos homma ei suju. Vastuuta voi tarvittaessa vierittää mm. nuoren ja taitavan Juuso Rajalan harteille. Viimeisenä lukkona maalin suulla illasta toiseen häärää kukas muukaan kuin Petri Vehanen.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää