Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko saa vieraita Helsingistä

 
Lukko saa vieraita Helsingistä


Lauantaina Äijänsuolla pelattavan Lukko - HIFK ottelun ennakkoinfossa kertoili Rauli Urama vähän näkemyksiään alusta ja miten tästä eteenpäin.

Ensimmäinen asia joka tänään tuli esille oli se, keväällä Lukon kanssa neljän vuoden diilin tehnyt Lauri Tukonen palaa Raumalle kesken Tampa Bayn training campin. Tukonen pelannee ensi tiistaina Lahdessa Pelicansia vastaan, joten tämän tämän jälkeen alkaa Uramalla olla käsissään positiivinen ongelma, että kuka pelaa ja kuka ei. Antti Laaksonen huilaa vielä kolmisen viikkoa nivusvamman takia.

HIFK-pelistä Rale totesi, että kaiketi helsinkiläiset ottavat pelin todella vakavasti, kun torstaina oli heiltä Ilmalassa Jokerit - Lukko -pelissä oma kuvaaja tallentemassa peliä. Huominen peli voi kääntyä meille osin kotiedun ja sen vuoksi, että HIFK pelaa tänään perjantaina pelin Porissa Ässiä vastaan.

Yleisesti kysyttiin myös sitä, että kun rosteria pienennettiin täksi kaudeksi, niin onko se tuonut vielä mitään näkyvää peliin. Ralen ei vielä, mutta entäs sitten, kun joku poistuu kesken pelin joko loukkaantuneena tai pelirangaistuksen takia koppiin sitten voi tulla vaikeuksia, kun tiettyjen pelaajien kuormitus kasvaa.
Uudesta pitkä säännöstä Ralen mukaan ainakaan vielä heille ei ole ollut siitä hyötyä eikä haittaa.

Pelaajana mukana ollut Kim Nabb totesi, että tuon uuden säännön takia kyllä vhän automaattisesti varoo pitkän laukomista.

Kokoonpanosta Urama totesi sen, että jokainen tulee hallille aina siten kuin olisi pelivuorossa.

Lauantaina Äijänsuolla klo 17.00 Lukko - HIFK

Jouni Mikola  / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää