Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tempolle niukka tappio sarja-avauksessa

 
Tempolle niukka tappio sarja-avauksessa


VT-HT avasi sarjakautensa lauantaina Tampereella KOOVEE:n vieraana. Kovasta taistelusta huolimatta joutui Tempo tyytymään niukkaan 4-3 tappioon.

Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä erää ja Tempo oli hieman unessa. KOOVEE menikin johtoon pelin ensi minuuteilla, kun Timo Ruuska nousi väkisin kulmasta ja lakoi ranteella kiekon maaliin. Tempo tasoitti ennen erän puoliväliä ylivoimalla. Joona Peltonen passasi kiekon maalille unohtuneelle Eetu Tammisella ja tämä nosti kiekon maaliin. Erän loppupuolella oli kotijoukkueen vuoro onnistua ylivoimalla. Kari Lohtander päästettiin turhan helposti laidalta läpi ja mies laukoi kiekon yläkulmaan.

Tempo sai toisessa erässä hieman paremmin juonesta kiinni ja pelasi hyvän erän, vaikka ottikin kuusi kaksiminuuttista. Ajassa 28.19 syntyi Tempon tasoitusmaali, kun tasavajaalla Tuomas Montonen toi kiekon alueelle ja Mikael Vahanderin laukaus suoraan syötöstä livahti sisään. Reilu viisi minuuttia myöhemmin Tempo pitkä vaihto kostautui ja Timo Ruuska pääsi pistämää kiekon aivan tyhjään maaliin. Erän lopulla nähtiin ottelun erikoisuus. Tempon pelatessa kahdenmiehen vajaalla onnistuivat Eetu Tamminen ja Ville Haltsonen karkaamaan kahdella nollaa vastaan. Tamminen syötti ja Haltsonen pisti kiekon varmasti maaliin. Näin ollen viimeiseen erään lähdettiin tasatuloksesta

Kolmas erä oli kotijoukkueen hienoista kiekon hallintaa. KOOVEE onnistui menemään johtoon erän puolivälissä, kun Tempo ei saanut kiekkoa purettua omalta alueelta ja Raine Hartus pyssytti kiekon alanurkkaan. Tempo yritti, taisteli ja teki kaikkensa tasoittaakseen pelin mutta ei siinä lopulta onnistunut ja näin pisteet jäivät Tampereelle.

Tappiosta huolimatta Tempo voi olla peliesitykseensä melko tyytyväinen. Jokainen pelaaja syttyi kauden avaukseen ja tästä on hyvä parantaa.

Vermuntilan Tempon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää