Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tempolle niukka tappio sarja-avauksessa

 
Tempolle niukka tappio sarja-avauksessa


VT-HT avasi sarjakautensa lauantaina Tampereella KOOVEE:n vieraana. Kovasta taistelusta huolimatta joutui Tempo tyytymään niukkaan 4-3 tappioon.

Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä erää ja Tempo oli hieman unessa. KOOVEE menikin johtoon pelin ensi minuuteilla, kun Timo Ruuska nousi väkisin kulmasta ja lakoi ranteella kiekon maaliin. Tempo tasoitti ennen erän puoliväliä ylivoimalla. Joona Peltonen passasi kiekon maalille unohtuneelle Eetu Tammisella ja tämä nosti kiekon maaliin. Erän loppupuolella oli kotijoukkueen vuoro onnistua ylivoimalla. Kari Lohtander päästettiin turhan helposti laidalta läpi ja mies laukoi kiekon yläkulmaan.

Tempo sai toisessa erässä hieman paremmin juonesta kiinni ja pelasi hyvän erän, vaikka ottikin kuusi kaksiminuuttista. Ajassa 28.19 syntyi Tempon tasoitusmaali, kun tasavajaalla Tuomas Montonen toi kiekon alueelle ja Mikael Vahanderin laukaus suoraan syötöstä livahti sisään. Reilu viisi minuuttia myöhemmin Tempo pitkä vaihto kostautui ja Timo Ruuska pääsi pistämää kiekon aivan tyhjään maaliin. Erän lopulla nähtiin ottelun erikoisuus. Tempon pelatessa kahdenmiehen vajaalla onnistuivat Eetu Tamminen ja Ville Haltsonen karkaamaan kahdella nollaa vastaan. Tamminen syötti ja Haltsonen pisti kiekon varmasti maaliin. Näin ollen viimeiseen erään lähdettiin tasatuloksesta

Kolmas erä oli kotijoukkueen hienoista kiekon hallintaa. KOOVEE onnistui menemään johtoon erän puolivälissä, kun Tempo ei saanut kiekkoa purettua omalta alueelta ja Raine Hartus pyssytti kiekon alanurkkaan. Tempo yritti, taisteli ja teki kaikkensa tasoittaakseen pelin mutta ei siinä lopulta onnistunut ja näin pisteet jäivät Tampereelle.

Tappiosta huolimatta Tempo voi olla peliesitykseensä melko tyytyväinen. Jokainen pelaaja syttyi kauden avaukseen ja tästä on hyvä parantaa.

Vermuntilan Tempon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää