Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon a-junioreille tiukan väännön jälkeen kaksi pistettä

 
Lukon a-junioreille tiukan väännön jälkeen kaksi pistettä


Lukon a-junnujen ensimmäisen erän rynnistys ei ihan riittänyt kolmeen pisteeseen Espoon Bluesilta. Lukko oli siis karannut jo 3-0 johtoon, Jesse-Samuli Östringin, Riku Väkiparran ja Eero Elon maaleilla. Tuo Elon maali meni melko halvasti Bluesin molarin Rasmus Tirrosen taakse, Elo kun heitti kiekon miinuskulmasta vain maalille, niin eikös Tirronen sen hörpännyt sisään. Lukolla oli myös paikka lisätä johtoaan, kun Charles Bertrand oli nokikkain Tirrosen kanssa, mutta sen espoolainen kesti.

Toiseen erään Blues vaihtoikin maaliin Erno Suomalaisen, joka on kuulemani mukaan yksi a-junnujen SM-liigan parhaista maalivahdeista. No kyllä sen huomasikin erän pelissä Lukolla muutama todella hyvä maalipaikka mm. kaksi läpiajoa (Jere Laaksonen ja Aki Juusela), mutta aina vain Suomalainen oli ohittamaton. Toinen erän oli molemmilta maaliton.

Kolmanteen siis lähdettiin Lukon johtaessa, mutta niin vain kävi, että johto ei pitänyt ja Blues tuli väkisin tasoihin Lasse Uusivirran, Sami Martikaisen ja Markus Piispasen maaleilla. Vähän ehkä Lukon ote herpaantui erän toisella puoliskolla ja espoolaiset pääsivät painamaan päälle herhiläisen tavoin, mutta onneksi eivät onnistuneet tekemään enää voittomaalia. Lukolle tuli vielä pari ja puoli minuuttia ennen loppua ylivoimaa, mutta se tahkottiin tuloksettomasti ja niin oli edessä jatkoaika.

Jatkoajalla peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla oli paikkoja iskeä maali, mutta ei kun ei. Yksi huomionarvoinen seíkka jatkoajan pelaamisessa oli se, että Lukon ykköspakit Jussi Makkonen (4.28) ja Tony Vidgren (4.30) pelasivat melkein koko viisi minuuttisen. Hyökkääjistä valmentaja Marko Keskinen peluutti vain neljää miestä eli Eero Eloa,Charles Bertrandia, Aki Kangasmäkeä ja Jere Laaksosta.

Maalittoman jatkoajan jälkeen oli vuorossa voittomaalikilpailu, jonka Lukko tyylikkäästi hoiti koti. Lukolta onnistuivat Jere Laaksonen ja Eero Elo. Bluesilla kävi kaksi miestä, Markus Piispanen ja Tuomas Kilpeläinen, yrittämässä, mutta ilman tulosta. Näin kaksi pistettä jäi Raumalle

Maalit: 8.40 1-0 Jesse-Samuli Östring (Eero Elo, Tony Vidgren)yv., 13.13 2-0 Riku Väkiparta (Aki Kangasmäki, Iiro Junnila), 18,38 3-0 Elo (Kangasmäki), 47.00 3-1 Lasse Uusivirta (Joona Manninen, Sami Martikainen)yv., 54.27 3-2 Martikainen (Juuso Mansikkamäki, Joona Manninen)sr., 57.03 3-3 Markus Piispanen (Valtteri Virkkunen), 65.00 4-3 Elo rl.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää