Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukolle vieraita Keski-Suomesta

 
Lukolle vieraita Keski-Suomesta


Lukko saa torstaina vieraakseen JYPin, joka aloitti kauden neljällä tappiolla ja vasta tiistaina kaatui HPK Hippoksella. Rauli Urama kommentoi tulevaa vastustajaan näin "Ei JYP ainakaan huonompi ole, kuin viime kaudella."

"Tämä loppuviikko on meille haasteellinen, kun vastaan asettuvat viime kauden mestari ja hopeajoukkue, toivottavasti kotietu ja hyvä tunnelma auttavat meitä." "Huomenna on kaikkien onistuttava, jotta JYP kaatuisi", jatkoi Urama.

Lukon hyvään starttiin "Rale" löysi muutamia syitä joista yksi oli se, että hyvin menneet harjoituspelit antoivat uskoa koko joukkueelle. "Alun merkitystä ei voi ikinä väheksyä, se on suuntaa antava, mutta vasta eka neljännes tai mikä on tilanne joulutauolla, niin sitten voidaan vetää selvempiä johtopäätöksiä."

Urama kommentoi myös rosterin piennystä sanoen, että siinä se hyvä juttu että voidaan aina peluuttaa paria yli-ikäistä (1.5.1986 jälkeen syntynyttä) a-junioreissa, eikä tarvitse lähettää kavereita pois kaupungista kaukana oleviin Mestis-joukkueisiin. Tuo asia myös nostaa a-nuorten liigan tasoa.

Torstaina 24.9. Lukko - JYP

Samassa tilaisuudessa Antti Raanta pääsi kommentoimaan omaan liiga-avaustaan tolppien välissä, näin:
"Nyt se haave toteutui SM-liigaa ja kun vielä voitimme, niin tuntuu todella hienolta."
"Ei pelit nyt niin paljon nuorten peleistä eroa, mitä nyt on vähän nopeampaa, eikä täällä ammuta heti ekasta tilanteesta, vaan voidaan vielä syöttää eli heti ei kannata olla polvillaan."
"Pelimäärää minkä haluaisin pelata en ole asettanut, vaan sen, että taso säilyisi kaikissa peleissä jotka pääsen pelaamaan."

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää