Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko palaa tositoimiin

 
Lukko palaa tositoimiin


Lukko on viettänyt aikaa harjoitellen ja levännyt sitten viime lauantain voittoisan Kärppä-pelin jälkeen. Rauli Urama kertoili, että - tämä tauko tuli meille hyvään paikkaan saatiin kroppaa kuntoon ja kerättyä energiaa tulevaan.

- Olli Palola loukkasi olkapäänsä a:n pelissä ja siis pois kuten ovat myös edelleen Antti Laaksonen, joka pääsee pelaamaan aikaisintaan viikolla 42. Marko Virtalan tilanne on se, että miehen polvi vaatii lepoa vähintäjn neljä viikkoa loukkaantumisesta eli viime viikkoisesta JYP-pelistä eli sen jälkeen voi aloittaa harjottelun.

- Toivottavasti vireystila on huomenna hyvä, no meillä on aikaa huomiseen aamupäivään sen nostamiseen ja jokainen jätkä auttaa siinä toistaa, jatkoi Urama.

Uraman mukaan huomenna vastaan asettuu hyvähenkinen Tappara. Tamperelaiset ovat pelanneet tällä viikolla kaksi peliä, ensin maanantaina harjoituspelin Florida Panthersia vastaan (voitto rankkareilla) ja eilen torstaina nousu kahden maalin kolmannessa erässä tasoihin JYPiä vastaan.

Tunnetila ja nälkä on kova, mutta jos ekasta kovasta taklauksesta pamahtaa jäähy, niin voi päähänhiipiä sellainen ajatus, että tällainenko linja tänään taas onkin.

Joukueessa ei ole mitään tappion pelkoa, vaan jokaista vastustajaa kunnioitetaan. Joukkue on saanut voitoista lisää itseluottamusta, jatkoi Urama edelleen.

Puolustaja Tommi Kovasen mukaan pelin vireystila pitää hakea aina ottelukohtaisesti ja se ei tule nappia painamalla. Tila voi mennä yli jos esimerkiksi sössii pari vaihtoa ja siihen päälle ottaa vielä jäähyn. Tuon jälkeen vain pitää yrittää parantaa otteita.

Toimitusjohtaja Timo Rajalan mukaan lippuja on mennyt ennakkoon enemmän, kuin Kärppä-peliin ja hän uskoikin, että 4 500 katsojaa menee huomenna rikki. Rajala myös toivoi, että väki tulisi ajoissa hallille, viimeistään puoli tuntia ennen peliä, sillä tarkastukseen menee aikaa ovilla.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää