Voitokas sarja-avaus

SalBan sarja-avaus pelattiin Porin Urheilutalolla paikallista Koivulan Potkua vastaan. Peli oli tyypillinen sarja-avaus peli. Mailaa puristettiin liikaa, maalipaikoista ammuttiin ohi, vedot epäonnistui tai sitten suoraan vastustajan maalivahtia päin.

Ensimmäinen erä lähti hieman tunnustellen, SalBan hallitessa erää. Ajassa 01:30 Roni Saarelainen tuikkasi sekavassa maalinedusta hässäkässä maalin Rauli Männistön syöttäessä. Erätauolle mentiinkin 0-1 johdossa.

Toinen erä meni ensimmäisen erän kaavan mukaan, SalBa hallitsi peliä, paikkoja oli kuin hammaslääkärissä. Ajassa 36:42 Lasse Vartiainen vei SalBan 0-2 johtoon Roni Saarelaisen syötöstä. Erätauolle 0-2 johtoasemassa.

Kolmas erä ei tuonut peliin mitään uutta, SalBa hallitsi ja maalinteko kuin tervanjuontia. Ajassa 52:30 Kopo onnistui kaventamaan Petri Aholan mailasta ja syötön antoi Mikko Kotiranta. Pieni paniikki iski vierasjoukkueeseen mutta valmentaja Juha Teikari sai rivit koottua ja sen suurempaa hätää ei ollut. Ajassa 55:11 Markus Viitanen iski lopullisen niitin Janne Hyvösen syötöstä. Pappa Viitanen näytti nuoremmille mallia miten niitä maaleja tehdään. Ajassa 57:59 tuli lopullinen niitti kun tuomari vihelsi Kopon Tony Leppijoelle 2 min. ja Mika Järvensivulle 5+20 min. (TOR) törkeäottelurangaistuksen. Täytyy kyllä puolustaa Kopolaisia että molemmat jäänyt kyllä tuli aivan liian helposti, ei pelin hengen mukaiset jäähyt. SalBa kaunisteli vielä lopputulosta ajassa 59:34 Tomi Pihkoluoman toimesta ja syötön antoi Mika Suominen.

Koposta parhaiten pelasi maalivahti Jouni Niinisalo ja Petri Ahola. SalBan parhaimpia oli maalivahti Petri Elo ja Janne Hyvönen.

SalBa pelaajat äänestivät myös kapteenia ennen sarja-avausta. Kapteenístoon valittiin (C) Tomi Pihkoluoma ja Janne Hyvönen (vaihtelevat kuukauden välein) sekä (A) Markus Viitanen ja Joonas Rantanen.

Seuraavaksi SalBa pelaa Mynämäellä paikallista SBS Wirmoa vastaan pe 16.10.2009 klo 19:00 alkaen.

SalBan tiedotteesta / UrheiluPori.com

Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.