Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VT-HT:lla viiden pisteen viikonloppu

 
VT-HT:lla viiden pisteen viikonloppu


Vermuntian Tempon edustusjoukkueella oli peliesitysten suhteen kaksijakoinen viikonloppu. Lauantaina joukkue pelasi kauden huonointa peliä ja voitti vasta jatkoajan jälkeen HC Eaglesin lukemin 7-6. sunnuntaina joukkue oli taas pelipäällä ja kukisti S-Kiekon Seinäjoella lukemin 2-6. Tempolla oli viikonloppuna uusi pelaaja matkassa, kun kanadalainen Scott Cook oli try-out sopimuksella mukana ryhmässä.

HC Eagles - VT-HT    

Tempon otteita Kangasalan Eaglesia vastaan leimasi virheet omassa päässä, joista vastustaja rokotti kovalla kädellä. Ottelun avausmaalin teki alkuminuuteila vierailijoiden Samu Helminen, joka pääsi tuikkaamaan paluukiekon takakulmalta sisään. Tempon tasoitus maali oli lähes samanalainen. Tällä kertaa Tuomas Montonen sai pistää kiekon reboundista tyhjään maaliin. Tämän jälkeen Tempolle sattui muutama virhe, joista Eagles rokotti. Ensin Sami Oksanen laukoi ylivoimalla kiekon maaliin kolmen Tempo-pelaajan seuratessa lähietäisyydelltä tapahtumia. Pari minuuttia myöhemmin Mika Paananen hiipi puolustajien taakse ja iski läpiajosta maalin. Tempo kavensi vielä erän lopulla, kun Jyri Virtanen tälläsi Tuomas Montosen lätystä kiekon tarkasti maaliin ja viimeisteli näin ensimmäisen maalin Tempon paidasssa.

Toisessa erässä Tempolle tarjottiin runsaasti ylivoimaa mutta tulokset olivat laihoja. Vierailijat lisäsi johtoaan ajassa 26.01. Visa Talli sai onnekkaan poukun jäähyltä päästyään ja laittoi kiekon läpiajostaan maaliin. Hetki myöhemmin Tempo menetti kiekon omassa päässä käsittämättömästi alivoimalla ja Mikko Mattila laukoi kiekon jälleen maaliin. Erän puolivälin jälkeen Tempo onnistui vihdoin ylivoimalla, kun Joona Peltonen tykitti tulisen lämärin vastakiekosta maaliin.

Kolmanteen erään Tempo sai jonkilaisen ryhtiliikkeen aikaiseksi ja tuli tasoihin muutamassa minuutissa. Siirretyn jäähyn aikana Tuomas Montonen viritti lämärin siniseltä ja se upposi vastustamattomasti maaliin. Minuutti myöhemmin Tempo karvaus toimi ja Eetu Tamminen laukoi kiekon vakiopaikkaansa räpyläpuolen yläkulmaan. Erän puolivälin jälkeen Tempo meni johtoon onnekkäästi, kun Tuomas Montosen syötöksi tarkoitettu liru meni oman pelaajan luistimesta maaliin. Johtoasema onnistuttiin vielä hukkaamaan pelin loppuminuuteilla. Huolimattomuus omassa päässä kostautui jälleen ja Juho Hyvärinen pisti maalin edestä kiekon maaliin.

Jatkoaikaa Tempo hallitsi ja ajassa 62.09 nähtiin ratkaisu. Tempon parhaana palkittu Tuomas Montonen ratkaisi ottelun laukomalla Joonas Välisalmen namupassista kiekon maaliin.

S-Kiekko - VT-HT       

Sunnuntaina seinäjoella nähtiin erilainen Tempo. Joukkue puolusti tarkasti ja karkeita virheitä ei tehty. Tempo oli alussa hieman alakynnessä, kun vastustajan jalka liikkui selvästi paremmin. Ensimmäinen maali kirjattiin kuitenkin Tempolle, kun Heikki Koponen otti keskialueella roikkukiekon haltuun ja pisti sen varmasti läpiajosta maaliin. Erän vanhetessa Tempo pääsi peliin paremmin mukaan ja ja se onnistui vielä maalinteossakin. Kiekko karvattiin pois hyökkäyalueella ja Tuomas Montonen pääsi nokikkain maalivahdin kanssa. Tästä tuloksen oli varma maali.

Toisessa erässä Tempo loi paikkoja enemmän kuin vastustajansa. S-Kiekko teki erän ja pelin ensimmäisen maalinsa ylivoimalla, kun Mikko Smura spurttasi laidalta sisään ja ujutti kiekon maalliin. Erän puolivälissä Tempo lisäsi nopeaan tahtiin johtoaan. Jyri Virtasen laukaus osui tolppaan ja jäi maalin eteen mukavasti pyörimään. Mikael Vahanderilla oli helppo työ korjata kiekko maaliin. Vajaa minuutti myöhemmin tuli onnistuminen ylivoimalla. Heikki Koponen ja Eetu Tamminen petasivat paikan ja Joona Peltosen tykki viivalta upposi maaliin.

Viimeisen erän alkuun kotijoukkue tuli vahvasti ja onnistui heti ensimmäisessä vaihdossa. Muutaman poukun kautta kiekko ajautui takakulmalle Mikko Smuralle ja tämä pisti sen varmasti maaliin. Ajassa 46.24 Tempo sai helpottavan maaliin. Kiekko onnistuttiin riistämään keskialueella ja Eetu Tamminen laukoi sen seuranneesta hyökkäyksestä tarkasti ylänurkkaan. Pelin lopussa S-Kiekko haki ylivoimalla kavennusta ilman maalivahtia. Tuomas Montonen ratkaisi kuitenkin pelin lopullisesti Tempolle pistämällä määrämittaisen vedon kotijoukkueen tyhjään maaliin.

Parhaimpina päivinä Tempo pystyy voittamaan minkä tahansa lohkon joukkueen mutta pienenkään lipsumiseen ei ole varaa. Sunnuntaina koko joukkue pelasi kokonaisuudessaan hyvin ja ansaitsi voittonsa. Mainitsemisen arvoinen suoritus nähtiin Tempon maalissa, kun liekeissä ollut Henri Kauppi torjui varmasti ja esitti muutaman pyttykerho torjunnan.

Vermuntilan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää