Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko A:n viikonlopun ottelut

 
Lukko A:n viikonlopun ottelut


Lukon A-nuoret pelasivat viikonloppuna kaksi ottelua, joista pistesaldo kasvoi kolmella pisteellä.

Perjantaina pikkuketut matkasivat Espooseen hallitsevan mestarin Bluesin vieraiksi. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, jossa Bluesilla oli ylivoimaa neljän minuutin ajan mutta maalilla Raanta oli totutun varma ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 0-0.

Toiseen erään Lukko lähti suurella sisulla ja heti erän alussa Lukko onnistui tekemään kaksi maalia minuutin välein. Lukon ensimmäiseen maalin tekijäksi merkattiin Östring, syöttöpiste Kangasmäelle ja Juuselalle. Toisen maalin teki juuri syyskuun pelaajaksi valittu Charles Bertrand Eero Elon syötöstä.

Kolmannessa erässä Blues tasoitti neljää minuuttia ennen loppua tasavajaalla. Lukolla oli paikkoja kasvattaa johtoa mutta maalia ei enää kuitenkaan saatu tehtyä. Kolmannen erän jälkeen tilanne oli tasan, joten ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Jatkoajalla kello pysähtyi aikaan 1.01, jolloin Eero Elo ratkaisi ottelun Lukon hyväksi. Syöttäjinä Elon maalissa Kangasmäki ja Vidgren. Lukko on siis tällä kaudella jo kahteen kertaan kaatanut hallitsevan mestarin.

Lauantaina puolestaan Jokerit saapuivat Lukon vieraiksi Äijänsuon areenalle. Lukon voittoputki katkesi kun narripaidat veivät pisteet mennessään ottelun päättyttyä numeroihin 2-5.

Ensimmäinen erä oli täysin Lukon hallinnassa ja erätauolle lähdettiinkin Lukon johdossa 1-0. Erän ainoan maalin teki Eero Elo. Toisen erän alussa Lukolle tarjoiltiin mahdollisuutta lisämaaliin, kun Jokerit ottivat jäähyn. Lukko ei kuitenkaan tilanteessa onnistunut, Jokerit sen sijaan tekivät alivoiman aikana kaksi maalia. Tämän jälkeen peli oli Jokerien hallintaa ja toisen erän lopussa voittomaali syntyi SM-liiga pelaajan, Juutilaisen mailasta.

Viimeisessä erässä Lukko painoi jälleen kovasti. Jokerit olivat kuitenkin tällä kertaa parempia onnistuessaan maalinteossa vielä kaksi kertaa kolmannessa erässä. Lukon ooyelun toisen maalin teki Junnila kolmannessa erässä, syöttäjinä Elo ja Laaksonen.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää