Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko A:n viikonlopun ottelut

 
Lukko A:n viikonlopun ottelut


Lukon A-nuoret pelasivat viikonloppuna kaksi ottelua, joista pistesaldo kasvoi kolmella pisteellä.

Perjantaina pikkuketut matkasivat Espooseen hallitsevan mestarin Bluesin vieraiksi. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, jossa Bluesilla oli ylivoimaa neljän minuutin ajan mutta maalilla Raanta oli totutun varma ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 0-0.

Toiseen erään Lukko lähti suurella sisulla ja heti erän alussa Lukko onnistui tekemään kaksi maalia minuutin välein. Lukon ensimmäiseen maalin tekijäksi merkattiin Östring, syöttöpiste Kangasmäelle ja Juuselalle. Toisen maalin teki juuri syyskuun pelaajaksi valittu Charles Bertrand Eero Elon syötöstä.

Kolmannessa erässä Blues tasoitti neljää minuuttia ennen loppua tasavajaalla. Lukolla oli paikkoja kasvattaa johtoa mutta maalia ei enää kuitenkaan saatu tehtyä. Kolmannen erän jälkeen tilanne oli tasan, joten ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Jatkoajalla kello pysähtyi aikaan 1.01, jolloin Eero Elo ratkaisi ottelun Lukon hyväksi. Syöttäjinä Elon maalissa Kangasmäki ja Vidgren. Lukko on siis tällä kaudella jo kahteen kertaan kaatanut hallitsevan mestarin.

Lauantaina puolestaan Jokerit saapuivat Lukon vieraiksi Äijänsuon areenalle. Lukon voittoputki katkesi kun narripaidat veivät pisteet mennessään ottelun päättyttyä numeroihin 2-5.

Ensimmäinen erä oli täysin Lukon hallinnassa ja erätauolle lähdettiinkin Lukon johdossa 1-0. Erän ainoan maalin teki Eero Elo. Toisen erän alussa Lukolle tarjoiltiin mahdollisuutta lisämaaliin, kun Jokerit ottivat jäähyn. Lukko ei kuitenkaan tilanteessa onnistunut, Jokerit sen sijaan tekivät alivoiman aikana kaksi maalia. Tämän jälkeen peli oli Jokerien hallintaa ja toisen erän lopussa voittomaali syntyi SM-liiga pelaajan, Juutilaisen mailasta.

Viimeisessä erässä Lukko painoi jälleen kovasti. Jokerit olivat kuitenkin tällä kertaa parempia onnistuessaan maalinteossa vielä kaksi kertaa kolmannessa erässä. Lukon ooyelun toisen maalin teki Junnila kolmannessa erässä, syöttäjinä Elo ja Laaksonen.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää