Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liigan kovakuntoisimmat kohtaavat Helsingissä

 
Liigan kovakuntoisimmat kohtaavat Helsingissä


Ennätyksellisesti kauden aloittanut Lukko kohtaa lauantain kärkiottelussa loistavaan vireeseen äityneen Helsingin IFK:n. Molemmilla joukkueilla on oivat lähtöasemat peliin. Lukolta löytyy neljä ratkaisuihin pystyvää kentällistä ja maalille voi huoletta pistää kumman tahansa maalivahdeista. IFK asettaa vastaan hurjan määrän maaleja tykittäneen Jerry Ahtolan ja superlupaus Mikael Granlundin.

Lukko sinetöi uuden SM-liigaennätyksen torstaina voittaessaan Ilveksen kotonaan. 12 peliä putkeen kauden alusta ilman häviötä varsinaisella peliajalla on hieno saavutus ja vierasjoukkue hakee lauantaina Helsingistä varmasti jatkoa putkelle. Lukon vahvin ase laajan ratkaisuvoiman lisäksi on systemaattinen puolustuspelaaminen. Lukolle on tehty vähiten maaleja ja alivoimapeli on ylivoimaisesti liigan parasta.

HIFK:n peli ei ole sujunut aivan yhtä hohdokkaasti kuin Lukon, mutta hyvät otteet ovat nostaneet helsinkiläisjoukon kärkikahinoihin. IFK:n vahvuudet ovat hyökkäyspelissä jossa löytyy taitavia pelaajia. Jerry Ahtola pelaa läpimurtokauttaan ja ansaitsi hattutempullaan Kärppiä vastaan kultakypärän itsellensä takaisin. Supertulokas Mikael Granlund on lunastanut ennakko-odotukset ja pelannut loistavasti. Tulokkaiden pistepörssiä ylivoimaisesti johtava Granlund on varmasti alati vaarallinen.

Suurin kysymys Lukon nykykunnossa on kolmannen erän nykykunto. Alkukaudella Lukko jyräsi kolmannessa erässä vastustajansa, mutta viime peleissä kolmannessa erässä on tyydytty lähinnä varmistelemaan johtoa. IFK:n kysymysmerkit löytyvät puolustuspäästä. Varsinkin joukkueiden edellinen kohtaaminen Raumalla osoitti, että huonon päivän sattuessa kilpipaidat joutuvat turhan usein kaivamaan kiekkoa omasta maalista. Maalivahtipeli on ajottain maagista, mutta välillä sattuu liikaa helppoja virheitä.

Lukko lähtee terveellä kokoonpanolla otteluun, kun alkukauden sivussa ollut Antti Laaksonenkin on päässyt takaisin kokoonpanoon. Poissa ovat vain puolustaja Tomi Pettinen sekä loukkaantumisten takia sivuun jääneet Kim Nabb ja Marko Virtala. Laaksonen pääsikin torstain ottelussa heti hyvin peliin mukaan saalistaen yhden syöttöpisteen. Alkukaudesta loukkaantunut Juha-Pekka Haataja ei vieläkään pääse pelaamaan entistä seuraansa vastaan, mutta maaliahne hyökkääjä saattaa palata tosipeleihin jo viikon päästä.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää