Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon ylivoima myrkkyä Tapparalle

 
Lukon ylivoima myrkkyä Tapparalle


Lukko - Tappara 5-2 (0-0)(1-1)(4-1)

Jääkiekon a-juniorien SM-sarjassa pelattiin keskiviikkona ottelu, jossa olivat vastakkain tasapisteissä olevat Lukko ja Tappara. Pelin ekalla puoliskolla ei maaleja nähty, paikkoja tosin oli, mutta hätäily ja vastuun siirtely esti maalien synnyn. Peli oli kokonaisuudessaan ihan hyvää lätkää, mitä nyt toisen erän puolivälin tienoilla oli pienoinen kohellusjakso, jossa oli enemmän vauhtia kuin järkeä.

Lukko aloitti maalinteon ajassa 34.28 ylivoimalla Juuso Rajalan vedon mennessä etuyläkulmaan, maaliin antoi hienon syötön maalin takaa toinen liiga-apu eli Olli Palola. Tappara tasoitti vain 13 sekuntia ennen toisen erän päätöstä, kun Tshekki (?) Petr Beranek ampui sinisen jälkeen kovaa ja tarkasti yläkulmaan.

Kolmas erä olikin sitten Lukolta ottelun paras, raumalaiset tekivät erässä kolme ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaali. Yksi pieni kauneusvirhe Lukolle tuli, kun Tapparakin pääsi tekemään alivoimamaalin. Lukko siis teki kaikki maalit erikoistilanteista, neljä ylivoimalla ja yhden alivoimalla. Tappara pääsi pelaamaan ylivoimalla vain kolme kerta ja nuo yritykset olivat melkoisen kehnoja, sillä Tampereen kirvesrintaiset porkkanapökksyt eivät saaneet oikeastaan edes luotua kunnon tilanteita..

Pelin ratkaisijat olivat Lukolta koko sarjan pistepörssin ykkönen Eero Elo tehoin 2+1 ja liiga-avut Juuso Rajala sekä Olli Palola molemmat tehoin 1+2. Myös liigassa pelannut maalivahti Antti Raanta hoiti hommansa hyvin ottaen Tapparan muutaman vaarallisen kudin kiinni, kerran tosin myös molarin parhaat kaverit eli tolpat pelastivat Raannan.

Maalit: 34.28 1-0 Juuso Rajala (Olli Palola, Eero Elo)yv., 39.47 Petr Beranek (Teemu Suokas, Markus Kuronen), 44.43 2-1 Palola (Rajala, Tony Vidgren)yv., 46.34 2-2 Kuronen (Jesse Turkulainen, Miko Malkamäki)av., 47.31 3-2 Jesse Virtanen (Joonas Kalliola, Aki Kangasmäki)yv., 50.20 4-2 Elo (Rajala, Palola)yv., 56.10 5-2 Elo (Kalliola, Jussi Makkonen)av.

Torjunnat: Antti Raanta 7+7+5 = 19 ja Mikael Edelmann 8+10+9 = 27

Jäähyt: Lukko: 3 x 2 min ja Tappara 6 x 2 min sekä Joni Karjalainen prk käytöksestä

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää