Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK voitti puolustustaistelun

 
HPK voitti puolustustaistelun


Rauman Lukko matkasi perjantaina Hämeenlinnaan, jossa kettujoukkueelle oli tiedossa toinen ottelu vuorokauden sisään. Isäntäjoukkue HPK pääsi hieman tuoreemmilla jaloilla otteluun.

Perjantainen voitokas ottelu ei kuitenkaan tuntunut painavan Lukon pelaajien jaloissa, sillä raumalaiset hallitsivat ensimmäisen erän tapahtumia ja saivatkin luotua loistavia tilanteita HPK:n maalille.

Ottelun ratkaisuksi nousi Miikka Männikön tekemä ylivoimamaali toisessa erässä ja molempien joukkueiden läpi ottelun nähty todella tiukka puolustuspelaaminen. Lukon hyvistä yrityksistä huolimatta HPK onnistui pitämään oman maalinsa puhtaana, joten isäntien voitto kirjattiin tiukimmin mahdollisin lukemin 1-0 (0-0, 1-0, 0-0).

Ottelun toinen erä meni selvästi HPK:n hallinnassa, mutta kolmannessa erässä nähtiin huomattavasti tasaisempia otteita Lukon haettua nälkäisemmin maalia.

Lukko pelasi ottelun ilman kultakypäräänsä Justin Morrisonia, joka oli vielä alkulämmittelyssä mukana, mutta joutui jättämään itse ottelun väliin.

Lukon ehdottomasti parhaat paikat olivat Janne Keräsellä ja Tomi Pettisellä, jotka molemmat kolistelivat maalin kehikoita. Kummankin laukaus olisi paremmalla tuurilla voinut mennä sisään, mutta tällä kertaa tuurikin oli HPK:n puolella.

Lukolla on seuraavaksi ohjelmassa kotiottelu myöskin loistavan alkukauden pelannutta Turun Palloseuraa vastaan. Tiukka länsirannikon taisto pelataan Äijänsuolla torstaina. Liput otteluun kannattaa hankkia jo nyt, sillä parhaat paikat viedään ensiksi!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää