SalBa kaatoi Sheriffsin

SalBa sai kotiluolaan vastaan Sheriffsin kaarinasta. Ottelu päättyi SalBan voittoon 7-4 (2-1.3-1.2-2).

Ensimmäinen erä oli SalBan hallintaa vaikka jalat ei oikein tahtonutkaan liikkua. Ajassa 00:37 Tomi Pihkoluoma vei SalBan 1-0 johtoon Jari Hyvärisen syötöstä. Sheriffs sai tasoituksen ajassa 13:08. SalBa pääsi pelaamaan ylivoimaa ajassa 17:09 ja tästä reilut puoli minuuttia ja Tero Haapala vei SalBan 2-1 johtoon Tomi Pihkoluoman syötöstä. SalBa pääsi erätauolle 2-1 johdossa.

Toinen erä oli sekaista pelaamista molemmilta joukkueilta. Sheriffs pääsi mukaan peliin ja SalBa oli välillä hätää kärsimässä liukkaiden Sheriffs pelaajien kanssa. Ajassa 21:24 Sheriffs tasoitto pelin 2-2 Mika Susin toimesta. Mutta onneksi seuraavat maalit teki SalBa. Ajassa 31.53 Jari Hyvärinen vei SalBan 3-2 johtoon Markus Viitasen syötöstä. Seuraava maali tuli ajassa 34:22 Jari Hyvärisen mailasta syötön antoi Tomi Pihkoluoma. Sheriffs sai mahdollisuuden kaventaa kun heille tuomittiin rangaistuslaukaus, mutta SalBan onneksi Tommi Perälä epäonnistui yrityksessä. Ennen erätaukoa Tomi Pihkoluoma teki 5-3 maalin Jari Hyvärisen syötöstä. Erätauolle SalBan johdossa 5-2-

Kolmanteen erään valmentaja Juha Teikari yritti herättää jätkiä pelaamaan rukkaamalla kokoonpanoa. Marko Hyökyvirta ja Kristian Päivöke laitettiin imemään mailantuppia. Heti erän alkuun ajassa 40:12 SalBa teki kuudennen maalin Markus Viitasen lavasta syötön antoi Tomi Pihkoluoma. Sheriffs teki seuraavan maalin ajassa 48:19 Markus Ylikännön toimesta. Jälleen sheriffs iski, tullen jo kahden maalin päähän. Maalin teki Valtteri Rintala ajassa 52:58. Sitten Joomas Rantanen vapautti SalBan viemällä SalBan jo 7-4 johtoon ajassa 54:37. Tähän maalin katkesi Sheriffsien selkäranka lopullisesti. Ajassa 56:17 SalBalle tuomittiin vielä rangaistuslaukaus jossa Joonas Rantanen epäonnistui.