Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

S-Kiekko rankaisi Tempon virheistä

 
S-Kiekko rankaisi Tempon virheistä


Tempo kohtasi sunnuntaina kotonaan sarjataulukossa yläpuolella olevan Seinäjoen Kiekon. Tempo oli pelissä hyvin mukana mutta ei pystynyt kääntämään tasaista peliä voitoksi, vaan S-Kiekko vei pisteet mukanaan lukemin 4-6.

Peli eteni maalittomana aina erän puolivälin yli, kunnes vierailijat onnistuivat ensimmäisenä maalinteossa. S-Kiekko hyökkäsi ja Mikael Potila unohtui toisesta aalosta vapaaksi ja mies laukoi kiekon alanurkkaan. Tempo onnistui minuutti myöhemmin ylivoimalla tasoituksessa. Kiekko ajautui viivalle Ville Haltsosele tämä lämäsi kiekon maaliin. Hetki myöhemmin vieraat menivät uudelleen johtoon. Niko Vähämaa oli maalin edessä tarkkana ja laukoi kiekon maaliin useamman Tempo-pelaajien seuratessa vierestä. Erätauolle mentiin tasalukemissa, kun Heikki Aaltonen teki onnistuneen nousun maalille ja laukoi Joonas Tommilan passista kiekon tyhjään maaliin.

Toinen erä eteni tasatahtiin. Puolivälissä Tempolle sattui paha kiekonmenetys keskialueella ja Mikael Potila pisti kiekon seuranneesta 2-1 hyökkäyksestä maaliin. Tempo taisteli jälleen ja onnistui erän lopulla kahden miehen ylivoimalla. Jussi Saarenheimo toimitti kiekon maalille ja pienen kapinan jälkeen Tuomas Montonen laukoi kiekon takakulmalta maaliin.

Kolmanteen erään Tempo sai erinomaisen alun, kun Tuomas Montonen onnistui vain neljäntoista sekunnin pelin jälkeen johtomaalin teossa. Johtoa ei kauan juhlittu, kun kolmisen minuuttia myöhemmin peli oli tasan. Karmaiseva virhe keskialueella vapautti Tomi Jaakkolan ja Mikko Smuran 2-0 vastaan ja tästä Smura pisti kiekon maaliin. Minuutti myöhemmin vierailijat juhlivat jo johtomaalia. Omat pelaajat hukkuivat omassa päässä ja Matti Virtanen nosti kiekon rystyllä ylänurkkaan. Tempo yritti kehitellä jonkinlaista kiriä ja saikin luotua muutamia hyviä paikkoja mutta ei onnistunut maalinteossa. Muun muassa kahden miehen ylivoima hukattiin. Lopussa haettiin maalia vielä ilman maalivahtia mutta Mikael Potila pisti kiekon kaksi sekuntia ennen loppua tyhjiin ja sinetöi hattutemppunsa.

Vermuntilan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää