Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko teki paikoistaan maalit ja Kärpät ei

 
Lukko teki paikoistaan maalit ja Kärpät ei


Lauantaina Äijänsuolla pelattiin a-nuorten sm-liiganottelu Lukko - Kärpät. Peli ei todellakaan nuossut mitään elämää suuremmaksi jääkiekko-ottelussa, vaan pikemminkin päinvastoin. Pelistä ei jäänyt paljonkaan lapsille kerrottavaa paitsi se, että Lukko voitti 5-2.

Ottelun alku oli todella hermostunutta eikä kauhean montaa peräkkäistä syöttöä saatu omille puolin ja toisin. Kärpät meni johtoon, kun peliä oli pelattu reilu 16 minuuttia. Joonas Donskoi pääsi yllättämään Lukko-vahti Patrik Heikkilän ylivoimalla. Tuosta maalista ehti kulua vain vajaa minuutti, kun Joonas Kalliola tasoitti pelin.

Toinen erä oli edelleen sekavaa ja tuntui, että pelistä puuttui syke ja se oli vain sellaista pelailua. Lukko teki erän ainoan maalin, kun 12 minuuttia oli pelattu, Roope Elonen iski maalinedushässäkän päätteeksi kiekon ohi Kärppä-vahti Tomi Karhusen.

Komannessa erässä sitten peli ehkä vähän parani, mutta edelleen hermostuneisuus vaivasi joukkueita etenkin oululaisia, jotka voivat syyttää tappiostaan huonoa viimeistelyään. Lukko meni 3-1 johtoon ylivoimalla, Tony Vidgren toi kiekon ylös ja teki pienen kaarroksen ja sitten syöttö maalin kulmalle, josta Charles Bertrandilla oli helppo työ iskeä musta sisään.

Kärpät tuli vielä kerran maalin päähän, mutta ei lähemmäs, kun taas Lukko pääsi vielä kaunistelemaan numeroita kaksi kertaa tyhjään maalin.

Ottelun tähdistöön valittiin seuraavat:
Kolmos tähti: Joonas Kalliola; Lukko
Kakkos tähti: Joonas Komulainen; Kärpät
Ykköstähti: Tony Vidgren; Lukko

Maalit: 16.15 0-1 Joonas Donskoi (Miikka Salomäki, Joonas Komulainen)yv., 17.01 1-1 Joonas Kalliola (Aki Juusela), 32.02 2-1 Roope Elonen (Aki Kangasmäki, Eetu Koski), 46.32 3-1 Charles Bertrand (Tony Vidgren)yv., vom., 58.16 3-2 Salomäki (Donskoi)yv., 58.56 4-2 Kangasmäki (Jesse Virtanen)tm., 59.35 5-2 Jussi Makkonen (Jere Laaksonen, Koski)tm.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää