Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman Lukko ja Kazan vaihtoivat maalivahteja

 
Rauman Lukko ja Kazan vaihtoivat maalivahteja

SM-liigaseura Rauman Lukko ja Venäjän pääsarjan KHL:n Ak Bars Kazan sopivat pelaajasiirrosta , jossa seurat vaihtavat maalivahteja. Rauman Lukon  Petri Vehanen siirtyy Kazaniin ja Kazanin Mikael Tellqvist siirtyy Lukkoon. Helsingissä marraskuun alussa pelatussa

European Hockey Team Karjalaturnauksessa Vehanen pelasi Suomen maalissa ja Tellqvist Ruotsin maalissa.

Venäläisseura osoitti kiinnostustaan Vehaseen jo runsas kuukausi sitten , jolloin  Lukko torjui mahdollisen siirron.

 Viikonlopun aikana Kazan kuitenkin lähestyi  sekä Vehasta että Lukkoa uusilla parannetuilla tarjouksilla .  Tellqvistin siirron varmistuttua  tänään myös Lukko päätti lopulta hyväksyä tarjouksen.

" Haluan kiittää Lukkoa tästä mahdollisuudesta , joka minulle tässä tilanteessa avautui. Tiedän , että ratkaisu oli Lukon taustaryhmille vaikea. Jätän taakseni voittavan joukkueen , mutta tiedän myös , että tilalleni Lukko sai huippuluokan maalivahdin." kommentoi asiaa Petri Vehanen.

" Petri Vehanen on Lukon kasvatti , joka seuravalintoja tehdessään on aina ollut lojaali Rauman Lukolle. Nyt tuli vastaan tilanne , jossa voimme palkita häntä  lojaalisuudestaan kasvattajaseuraansa kohtaan. Päätöksenteko oli sekä Lukolle että Petelle  vaikea ja haastava , mutta lopulta päädyimme yhdessä tällaiseen ratkaisuun" toteaa puolestaan Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Lukko ja Vehanen solmivat samalla kahden vuoden sopimuksen, joka astuu voimaan Vehasen palatessa Suomeen.

Mikael Tellqvist ( 183cm / 86 kg 30-v ) on urallaan edustanut Ruotsia kaksissa Olympialaisissa , neljissä MM-kisoissa sekä yhdessä World Cup turnauksessa. Hänet on valittu kahdesti Elitserienin All-Star joukkueeseen , kahdesti hän on voittanut Elitserienin mestaruuden Djurgårdenin riveissä.  Ruotsin maajoukkueessa hän on ollut voittamassa Olympiakultaa , sekä MM-hopeaa ja -pronssia.

Hän on pelannut urallaan Torontossa, Phoenixissä ja Buffalossa yhteensä yli 100 NHL peliä kuuden kauden aikana.

Lukon johdon ja päävalmentajan ristiriitaiset kommentit tiistaina asian tultua julkisuuteen johtuivat siitä , että asia tuli uudelleen esille ja julkisuuteen niin nopealla aikataululla , ettei päävalmentajan tietoja asiasta ehditty päivittää pelipäivänä ennen pelin alkua.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelTellqvist

Mikael Tellqvist

19.9.1979 Sundbyberg, Sweden
Tiedot

PetriVehanen

Petri Vehanen

9.10.1977 Rauma
Tiedot


Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää