Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman Lukko ja Kazan vaihtoivat maalivahteja

 
Rauman Lukko ja Kazan vaihtoivat maalivahteja

SM-liigaseura Rauman Lukko ja Venäjän pääsarjan KHL:n Ak Bars Kazan sopivat pelaajasiirrosta , jossa seurat vaihtavat maalivahteja. Rauman Lukon  Petri Vehanen siirtyy Kazaniin ja Kazanin Mikael Tellqvist siirtyy Lukkoon. Helsingissä marraskuun alussa pelatussa

European Hockey Team Karjalaturnauksessa Vehanen pelasi Suomen maalissa ja Tellqvist Ruotsin maalissa.

Venäläisseura osoitti kiinnostustaan Vehaseen jo runsas kuukausi sitten , jolloin  Lukko torjui mahdollisen siirron.

 Viikonlopun aikana Kazan kuitenkin lähestyi  sekä Vehasta että Lukkoa uusilla parannetuilla tarjouksilla .  Tellqvistin siirron varmistuttua  tänään myös Lukko päätti lopulta hyväksyä tarjouksen.

" Haluan kiittää Lukkoa tästä mahdollisuudesta , joka minulle tässä tilanteessa avautui. Tiedän , että ratkaisu oli Lukon taustaryhmille vaikea. Jätän taakseni voittavan joukkueen , mutta tiedän myös , että tilalleni Lukko sai huippuluokan maalivahdin." kommentoi asiaa Petri Vehanen.

" Petri Vehanen on Lukon kasvatti , joka seuravalintoja tehdessään on aina ollut lojaali Rauman Lukolle. Nyt tuli vastaan tilanne , jossa voimme palkita häntä  lojaalisuudestaan kasvattajaseuraansa kohtaan. Päätöksenteko oli sekä Lukolle että Petelle  vaikea ja haastava , mutta lopulta päädyimme yhdessä tällaiseen ratkaisuun" toteaa puolestaan Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Lukko ja Vehanen solmivat samalla kahden vuoden sopimuksen, joka astuu voimaan Vehasen palatessa Suomeen.

Mikael Tellqvist ( 183cm / 86 kg 30-v ) on urallaan edustanut Ruotsia kaksissa Olympialaisissa , neljissä MM-kisoissa sekä yhdessä World Cup turnauksessa. Hänet on valittu kahdesti Elitserienin All-Star joukkueeseen , kahdesti hän on voittanut Elitserienin mestaruuden Djurgårdenin riveissä.  Ruotsin maajoukkueessa hän on ollut voittamassa Olympiakultaa , sekä MM-hopeaa ja -pronssia.

Hän on pelannut urallaan Torontossa, Phoenixissä ja Buffalossa yhteensä yli 100 NHL peliä kuuden kauden aikana.

Lukon johdon ja päävalmentajan ristiriitaiset kommentit tiistaina asian tultua julkisuuteen johtuivat siitä , että asia tuli uudelleen esille ja julkisuuteen niin nopealla aikataululla , ettei päävalmentajan tietoja asiasta ehditty päivittää pelipäivänä ennen pelin alkua.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelTellqvist

Mikael Tellqvist

19.9.1979 Sundbyberg, Sweden
Tiedot

PetriVehanen

Petri Vehanen

9.10.1977 Rauma
Tiedot


Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää