Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko ryösti Jyväskylästä kaksi sarjapistettä

 
Lukko ryösti Jyväskylästä kaksi sarjapistettä

Rauman Lukko matkasi perjantain tappiollisen Ilves-vierasottelun jälkeen suoraan Jyväskylään, jossa alle vuorokauden sisään oli tiedossa toinen ottelu - jos mahdollista, niin perjantaistakin vaikeampi.

Ilves-kohtaamisen lähtökohdat eivät olleet Lukolle suotuisammat mahdolliset koko SM-liigaa seuraavaa yleisöä kohauttaneen maalivahtien vaihdon vuoksi. JYP-otteluun lähtiessä Lukolla oli tämän tapahtuneen lisäksi vielä tappiollinen peli alla ja JYPillä menossa kahdeksan voitokkaan ottelun putki.

Itse ottelussa tuntui, että Lukko oli saanut tapahtuneista vain lisää virtaa. Perjantainakin maalilla hyvin urakoinut Antti Raanta näytti epäilijöilleen Jyväskylässä kaapin paikan. Useita huipputorjuntoja ottanut nuori maalivahti oli raumalaisten voiton tärkein mies.

Vauhdikkaassa ja tasokkaassa ottelussa nähtiin molemmat joukkueet kertaalleen johtoasemassa, täyden peliajan jälkeen ottelu oli tasan ja ratkaisu nähtiin kun jatkoaikaa oli pelattu alle minuutti. Lopulta voitto kirjattiin Lukolle lukemin 2-3 (0-1, 1-0, 1-1, 0-1).

Maalinteon ottelussa aloitti Antti Laaksonen, joka löi maalin edestä Kurtis McLeanin oivallisesta syötöstä kiekon sisään. Avauserässä syntynyt osuma jäikin ainoaksi, huolimatta siitä että ylivoimaa oli molemmille joukkueille tarjolla.

Toisessa erässä JYP otti kolme perättäistä jäähyä, joita Lukko ei hyvästä painostuksesta huolimatta pystynyt käyttämään hyödyksi. Kolme seuraavaa jäähyä tuomittiin Lukolle. Lopulta kotijoukkue onnistui kahden miehen ylivoimalla ohittamaan Raannan ja kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

NEVALAINEN JA MCLEAN VOITON TAKUUMIEHINÄ

Päätöserässä JYP onnistui jälleen ylivoimalla, kun Olli Malmivaara laukoi kiekon vastustamattomasti ohi Raannan. Pitkässä voittoputkessa kulkevan JYPin kotiareenakaan ei kuitenkaan ollut liian paha paikka Lukolle.

Kovalla asenteella taistellut joukkue nousi tasoihin otteluun mukaan nostetun Patrik Nevalaisen upean maalin myötä. Lauri Tukonen teki tilaa itselleen laidassa ja näki Nevalaisen hienon nousun maalin takatolpalle. "Patu" sai lyödä nappisyötöstä kiekon ohi hyvin läpi ottelun torjuneen Pekka Tuokkolan.

Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Filip Riska otti jäähyn esteltyään Justin Morrisonin nousua ahdistelemaan JYP-puolustusta. Lukolla oli jäähyn aikana varsinaisella peliajallakin hyviä tilanteita, mutta JYP taisteli ansiokkaasti pisteen plakkariin tasapelin turvin.

Jatkoajalla Lukko sai pelata edelleen ylivoimalla ja sai heti tilanteen päälle JYPin alueelle. Lukon pyöritystä johti McLean, joka aikansa katseltuaan täräytti todella tulisen lämärinsä jälleen kerran aivan maalin yläkulmaan ja tuuletti ottelun voittomaalia tyynen rauhallisesti.

Lukolla jatkaa otteluitaan torstaina, kun Äijänsuolle saapuu hyvässä tikissä oleva HPK. Lukolla on ottelussa kalavelkoja maksettavana, sillä HPK oli ensimmäinen joukkue joka onnistui tällä kaudella jättämään Lukon pisteittä. Lipunmyynti otteluun on käynyt jälleen kuumana, joten liput taistoon kannattaa hankkia viimeistään nyt!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää