Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-junnut jatkavat voittoputkeaan

 
A-junnut jatkavat voittoputkeaan


Lukon A-juniorit ottivat neljännen voittonsa putkeen kun lauantaina vieraissa kaatui Espoon Blues maalein 3-5 (0-2, 2-1, 1-2).

Lukko oli liikkeellä pienellä ryhmällä mutta luistelu ja peli luistivat hienosti koko ottelun ajan.  Joukkue lähti otteluun tutulla kaavalla: Kärsivällinen ja tarkka alku vierasottelussa. Lisäksi panostettiin kovaan luisteluun pienessä Matinkylän kaukalossa ja Bluesin pelaajien jatkuvaan prässiin. Taktiikka toimi varsin mallikkaasti ensimmäisessä erässä ja Lukko pääsi kahden maalin johtoon Jere Laaksosen ja Charles Bertrandin maaleilla. Erä oli yksi parhaimmista vieraseristä tällä kaudella ja Blues oli todella hätää kärsimässä.

Toiseen erään tuli melkoisen ryhtiliikkeen tehnyt Blues. Lukko joutui hetkittäin altavastaavaksi ja Bluesin kavennus tuli heti erän alussa. Tasoitusmaalikaan ei kaukana ollut. Onneksi Lukon koko kauden loistanut ylivoima hioi jälleen kauniin maalin. Tony Vidgren ja Antti Väänänen tekivät pohjatyön ja Aki Kangasmäki ohjasi takatolpalta kiekon tyhjään maaliin. Bluesin rynnistys toi vielä yhden kavennusmaalin ja toiselle tauolle lähdettiin Lukon yhden maalin johdossa.

Kolmannessa erässä Bertrand napautti illan toisen maalinsa ja Lukko sai taas pelin omiin käsiinsä. Erässä esiin astui myös tuomarinelikko, joka jakoi kaksi käsittämätöntä jäähyä Lukolle. Jussi Makkosen täysin puhdas taklaus toi Iiro Junnilalle jäähyn, mikä kertoo tuomariston sekoilusta. Päätuomarit eivät kumpikaan reagoineet puhtaaseen taklaukseen vaan toinen linjamies sai jonkin merkin korkeammalta taholta, että taklaus oli väärä. Tilanne synnytti pienen nahinan, jonka jälkeen Junnila sai 2+2 minuuttia ja Blues vain 2 minuuttia ja kun vielä Joonas Kalliola purki Lukon epäonneksi kiekon katsomoon, pääsi Blues vielä yllättämään Lukon hyvän alivoiman kahden miehen ylivoimalla. Ottelun lopussa Blues vielä jyräsi vahvasti ilman maalivahtia mutta Lukko-vahti Patrik Heikkilä otti pari uskomatonta torjuntaa ja pelasti Lukon. Lopussa Laaksonen kasvatti maalimääränsä kahteen tehden tyhjiin 30 sekuntia ennen loppua Kalliolan syötöstä.

Lukko treenaa viikon ja jatkaa otteluita lauantaina Tampereella Tapparan vieraana.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää