Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yannick Ossok Vaasan Palloseuraan

 
Yannick Ossok Vaasan Palloseuraan


Pallo-Iirojen takalinjoilla viime kaudella pelannut 23-vuotias kamerunilainen Yannick Ossok siirtyy Iiroista VPS:n paitaan 1+1 -vuotisella sopimuksella, sopimus sisältää 3kk koeajan.

Iirojen viimekauden avauksen vakiokasvoihin kuuluneet Yannick Ossok ja Antti Koskinen olivat näyttämässä osaamistaan pohojalaasille marraskuun puolivälissä. Testijaksolla Yannick vakuutti VPS:n valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.

Yannick oli viimekaudella Iirojen paraspelaaja veikkauspörssipisteissä laskettuna. Hänelle kertyi 20 pistettä, kun seuraavalle, Kimmo Hörkölle, kertyi niitä 19. Maalin mies onnistui tekemään Iiroissa kahdesti. Erityisesti hänet muistetaan kovana takalinjojen taistelijana sekä itseluottamuksesta, tavaramerkiksi nousikin kauden mittaan vastustajan yli pallon nostaminen alinpana pelaajana.

Yannickin tekniikka ja koko herätti myös Vaasassa kiinnostusta:

- Yannick on miehen kokoinen puolustava pelaaja, jonka fyysinen potentiaali on se, mikä meitä ensisijaisesti kiinnostaa. Kaverilla on erittäin helppo liike, nopeus- ja kimmoisuusominaisuudet ovat kohdallaan. Isoksi mieheksi käsittelee palloa varsin sujuvasti, joten pystyy pelaamaan myös laidalla, ei pelkästään topparina, VPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kuvailee.

VPS:n Ossokin kanssa tekemä sopimus on mallia 1+1 vuotta. Sopimuksen ehtoihin kuuluu kolmen kuukauden koeaika. Koeajalla tarkkaillaan pelillisiä asioita, joita marraskuisen testileirin perusteella ei vielä täysin pystytty näkemään.

Yannick itse kertoo tulevasta työnantajastaan seuraavanlaisesti:

- Seurasin Veikkausliigaa viime kaudella, ja tiedän Vaasan Palloseuran olevan hyvä joukkue. He sijoittuivat kahdeksanneksi, ja jos he antavat minulle mahdollisuuden pelata, pystymme vielä parempaan, Ossok kertoo.

Yannickin sopimus Iirojen kanssa oli viime kauden kattava, joten hän vaihtaa seuraa ilmaiseksi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää