Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa tuhlasi maalipaikkoja ja hävisi

 
SalBa tuhlasi maalipaikkoja ja hävisi

SalBa - TPS2 4-7 (2-1)(1-3)(1-3)
 
Torstaina kauppaoppilaitoksella salissa kohtasivat miesten salibandyn 2. divisioonassa kärkipään joukkueet SalBa ja TPS 2. SalBa painoi päälle oikeastaan koko ottelun, mutta epäonni ja ehkä pieni huolimattomuus maalipaikoissa esti voiton jäämisen Raumalle. TPS iski paikoistaan maalit. Jotain pelistä kuvaa maalivahtien torjunnat Petri Elo (SalBa) 26 ja Jussi Kauppi (TPS) 33.
 
Eniten paikkoja tuhlasi SalBan Tomi Pihkoluoma, joka teki myös avausmaalin, mutta paikkoja oli kahteen tai kolmeen lisämaaliinkin, mutta jos ja jos salibandyssakaan ei tunneta työvoittoja, vaan maalit ratkaisevat. SalBan tehomies oli Jari Hyvärinen tehoin 1+2.
 
"Meiltä ei todellakaan ollut mikään huono peli, mutta kaveri puolusti erittäin kurinalaisesti täydet 60 minuuttia. Meillä kudit osuivat ylärimaan ja tolppiin ja niin kaverit alkoivat lopussa turhautumaan", kommentoi SalBan valmentaja Juha Teikari.
 
"Nyt vedetään hieman happea ja treenataan, kunnes sarja jatkuu tammikuun toisella viikolla", Teikari jatkoi.
 
TPS:n tehomiehet olivat Miikka Sokka (2+1) ja Sami Kuronen (1+2). Illan peli oli hyvää mainosta lajille ottaen huomioon sarjatason, jos SalBa jatkaa tähän malliin, niin varmasti joukkue taistelee nousupaikasta.
 
Tilastot:
5.02 2 min Janne Kemppainen (T), 5.22 1-0 Tomi Pihkoluoma (Jari Hyvärinen)yv., 13.27 2 min Sami Piutunen (S), 13.55 1-1 Sami Kuronen (Miikka Sokka)yv., 18.20 2-1 Hyvärinen (Tero Haapala), 20.26 3-1 Markus Viitanen (Hyvärinen), 20.53 3-2 Tuomas Suominen (Kemppainen), 22.30 3-3 Miko Kailiala (Joonas Koskinen), 24.21 2 min Kailiala (T), 13.49 2 min Haapala (S), 39.41 3-4 Sokka (Kuronen), 46.36 3-5 Turkka Kytöhonka (Juho Lehtonen)vom., 51.21 3-6 Elias Rosenberg, 58.46 4-6 Kristian Päivöke (Janne Kujansuu)im., 59.20 4-7 Sokka (Koskinen)tm.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää