Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi peliään hakevaa kohtaavat Helsingissä

 
Kaksi peliään hakevaa kohtaavat Helsingissä

Rauman Lukko jatkaa vieraskiertuettaan Helsinkiin, jossa kettupaidat haastavat taas yhden joukkueen sarjataulukon häntäpäästä. Helsingin Jokerit on Lukon lailla viime aikoina pelannut heikohkosti - molemmilla on viidestä viime pelistä vain viisi pistettä.

Lukko palasi joulutauolta hienosti voittaen Ässät puhtaasti 1-0, mutta hävisi KalPalle ja SaiPalle niukasti vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Lappeenrannassa joukkueelle arvokkaan vieraspisteen varmisti 43 kertaa torjunut Mikael Tellqvist. Suurimmat pohdinnan aiheet Lukolla on edelleen maalintekopelissä.

Jokerit piristyi taannoisen valmentajanvaihdoksen jälkeen mukavasti, voittaen joulukuun alussa Lukonkin 0-2, mutta nyt narripaidoilla on takana kolme puhdasta häviötä. Jokerit on lisäksi joulutauon jälkeen pelannut kaksi ottelua ilman uutta valmentajaan Hannu Jortikkaa. Häviöt ovat Jokereille toisaalta tulleet vahvasti viime aikoina pelanneille TPS:lle ja KalPalle.

Kauden ensimmäisen kohtauksen vei Lukko Helsingissä upeasti 0-5 mutta Jokerit antoi samalla mitalla takaisin jättämällä raumalaiset nollille Äijänsuolla 0-2. Näiden kahden joukkueen välillä on maalivahtipelillä aina ollut ratkaiseva asema pelin lopputuloksen suhteen.

Lukon kokoonpano otteluun on hieman epävarma, sillä keskushyökkääjä Jakub Petruzalekin pelaaminen selviää pelipäivän aamuna. Myös Jokereilla on keskushyökkääjistössä vajetta, sillä Markku Tähtinen ei saanut loppukaudeksi sopimusta ja Tomi Mäki loukkaantui ottelussa TPS:ää vastaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää