Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kouluttaako Lukko Pelikaaneja uudelleen Lahdessa

 
Kouluttaako Lukko Pelikaaneja uudelleen Lahdessa

Rauman Lukon ja Lahden Pelicansin kauden ensimmäinen koitos Lahdessa päättyi Lukon murskavoittoon 3-7. Siitä pelistä ovat molemmat joukkueet kulkeneet pitkän matkan eri teitä. Matkalle mahtui myös ottelu Raumalla, jossa Lukko hoiti taas pisteet kotiin maalein 4-2. Lukko jatkaa edelleen sarjakärjessä, mutta Pelicans on joulukuun alusta alkaen pelannut jonkin verran syksyä paremmin.

Lukko palasi voittokantaan lauantaina Raumalla, kun liigan jumbo Ilves kaatui hienon nousun jälkeen maalein 3-2. Vahvan paluun tekivät pieneltä sairaslomalta palannut Jakub Petruzalek sekä pitkäaikaispotilas Teemu Nurmi, jonka odotettua nopeampi toipuminen palkittiin yhdellä syöttöpisteellä sekä joukkueen voitolla.

Pelicansin peli on ailahdellut, mutta tappiot ovat osuneet vahvaa jaksoa pelaavia Tapparaa ja Jokereita vastaan. Lauantaina Pelicans jätti kotihalliinsa kaksi pistettä, kun Blues kaatui voittomaalikilpailussa. Pelicansilla oli toisaalta mahdollisuus täyteen pistepottiin, mutta päästi vastustajan tasoihin kahden viimeisen peliminuutin aikana.

Lukko on paininut maalinteko-ongelmien kanssa jo jonkin aikaa, mutta kahdessa viime ottelussa on kuitenkin syntynyt yhteensä kuusi maalia. Yhdessä hyvän puolustuspelaamisen sekä liigan huippuveskarien kanssa se antaa mahdollisuudet voittamiseen, mutta toisaalta maalit ovat tehneet lähinnä puolustajat. Ilvestä vastaan paikkoja syntyi suunnaton määrä, mutta hyökkääjät eivät saaneet verkkoja tötterölle.

Kettupaitojen terveystilanne on nyt mitä parhain, mutta pelaavaan kokoonpanoon voi silti tulla muutoksia normaalin rotaation takia. Kenties nuorten MM-kisoista palannut Eero Elo saa jo Lahdessa näytönpaikan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää