Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VT-HT:n karsintasarja alkoi tappioilla

 
VT-HT:n karsintasarja alkoi tappioilla

Tempo aloitti karsintasarjansa kahdella harmittavalla tappiolla Lauttakylän Lujaa ja Forssan Palloseuraa vastaan. Molemmat ottelut ratkesivat aivan ottelun viime hetkillä vastustajan hyväksi ja näin joukkue jäi hyvästä pelistä ja taistelusta huolimatta ilman pisteitä.

LLuja - VT-HT

Ottelu Lujaa vastaan alkoi kuukauden tauon jälkeen Tempon osalta hieman tunnustellen. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa maalintekoon. Erän ainoan teki Lujan Vili-Petteri Matikka, joka pääsi maalin edestä ohjaamaan kiekon maaliin.

Toinen erä sujui Tempon hallinassa. Erän alussa kotijoukkue ei pystynyt käyttämään hyväksi kahden miehen ylivoimaansa, vaan Tempo taisteli hienosti alivoimalla. Tämän jälkeen Tempo loi paikkoja tukuttain mutta ei saanut kiekkoa avopaikostakaan maaliin. Vasta erän lopussa Tempo onnistui ylivoimalla, kahdesti samanlaisen kuvion päätteeksi. Mikael Vahander syötti maalin takaa ja ketjun muut jäsenet, Tuomas Montonen ja Joni Virtanen iskivät vuoron perään kiekon maalin edestä maaliin.

Viimeisessä erässä Tempon ote hieman katosi ja Luja pääsi peliin mukaan. Erän puolivälissä kiekko menetettiin maalin takana ja maalin eteen unohtunut Lauri Savijoki laukoi suoraan syötöstä pelin tasoihin. Kaksi minuuttia ennen loppua Tempo sai kylmää vettä niskaansa, kun Vili-Petteri Matikka luisteli kiekon kanssa hyökkäysalueella ja laukoi pelivälineen puolustajan jaloista maaliin. Tempo kehitteli vielä kiriä ja saikin ilman maalivahtia pelatessaan muutaman hässäkän vastustajan maalille mutta ei onnistunut punnertamaan kiekkoa maaliin.

Tempo peli-ilme oli tappiosta huolimatta taisteleva ja muutenkin peli oli tauon jälkeen melko hyvää. Maalipaikkoja oli tarpeeksi ratkaista ottelu mutta joukkue sortui huonoon viimestelyyn.

VT-HT - FPS

Tempo aloitti sunnuntain kotipelin erinomaisesti ja hallitsi pelin avauserää puoliväliin asti suvereenisti. Kunnon paikkoja oli useampaankin maaliin mutta maalinteko tökki jälleen pahasti. Kun kotijoukkue ei maalinteossa onnistunut, niin vierailija FPS iski puolihuolimattomasti Jarno Kanteluksen toimesta. Maali tuli hetki Tempon ylivoman päättymisen jälkeen. Ajassa 15:22 Tempo käytti erän neljännen ylivoimansa hyödykseen, kun Ville Haltsonen laukoi viivalta ja Heikki Koponen siirsi rebound-kiekon tyhjään maaliin.

Toisessa erässä tapahtumat kentällä tasaantuivat. Erän alussa kiekon menetys omassa päässä kostautui ja pienen paineen jälkeen Jukka-Pekka Koistinen lämäsi kiekon takakulmaan. Hetki myöhemmin Tempo joutui alivoimalle ja Asko Rantanen pommitti kiekon siniviivalta ylänurkkaan.

Kolmanteen erään tuli latautunut Tempo ja peli väännettiin väkisin tasoihin. Heti alkuun Joonas Tommila laukoi suoraan Samu Syväsen voittamasta aloituksesta kiekon tarkasti takanurkkaan. Paikkoja oli taas tarpeeksi ja tasoitus nähtiin vihdoin ajassa 54:06, kun Joni Virtanen survoi Jere Ylenin laukoman paluukiekon maaliin. Ottelussa nähtiin Tempon kannalta katastrofaalinen loppu. Puoli minuuttia ennen loppua Tempo pääsi ylivoimalle ja kuinka ollakaan vastustaja karkasi 2-1 ylivoimahyökkäykseen, josta J-P Koistinen laukoi otelun toisen maalinsa ja ratkaisi voiton vieraille. Lopussa Asko Rantanen pääsi vielä laukomaan kiekon tyhjään Tempo maaliin.

Tappio oli varsin kirvelevä, sillä peli oli Tempon hallintaa mutta maaleja ei saatu edelleenkään tehtyä. Maalivahtien torjunnat Tempo: 23 ja FPS: 45 kertoo pelin kulusta jotain. FPS oli tarkempi maalipaikossa ja jätti Tempo nuolemaan tappion karvasta kalkkia.

Vermuntilan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää