Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Takaisin maksun aika

 
Takaisin maksun aika

Huomenna perjantaina Lukko saa vastaansa Äijänsuolle tiukkaan Länsirannikon paikallisvääntöön TPS:n.

- Me lähdemme me lähdemme maksamaan takaisin tappiota joulunaluspelille, jossa emme olleet alussa hereillä. Tuosta pelistä jäi omatekeminen kaivelemaan vähän jokaista, Rauli Urama tulevaa.

TPS on kova hyökkäyssuuntaan pelaava joukkue, varsinkin ylivoimapeli on turkulaisilla huippuluokkaa.

- Meidän pitää pelata mahdollisimman vähin jäähyin, kommentoi Urama. Meidän hyökkäyspelimme oli hyvää sekä kotipelissä Ilvestä vastaan että tiistaisessa vieraspelissä Lahdessa Pelicansia vastaan. Puolustuspelin pitää toimia paremmin ja TPS:n vastahyökkäysten on suuntauduttava suoraan maalille ja paikoista pitää myös osua, jatkoi Urama.

Lukolla on taas haastellinen viikonvaihde edessä, kun heti perjantaisen kotipelin jälkeen lauantaina pitää matkata Espooseen Bluesin vieraaksi.

- Joudumme jo toisen kerran tällä kaudella Bluesia vastaan niin, että meillä on peli alla edelliseltä illalta, kun taas espoolaiset pääsevät peliin levänneinä, pohti Urama. Onneksi meillä on nyt kaikki terveinä eli tarvittaessa pystymme kierrättämään pelaajia, jatkoi Urama vielä.

Perjantain otteluun on odotettavissa se normaali eli 4000 - 4400 katsojaa, tämä siitäkin huolimatta, että peli tulee Urheilukanavalta.

Lukko on harjoitellut on tällä hetkellä aivan normaalisti joulutauon jälkeen. Tauolla harjoitusten pääpaino oli voimaharjoittelussa, johtuen osin siitä, että osa pelaajista oli poissa vahvuudesta kuka mistäkin syystä. Nyt taas harjoittelemme pelillisiä asioita, totesi Urama lopuksi joukkueen harjoittelusta.

Lahden peli osoitti Lukon kärsivällisyyttä, kun joukkue nousi ensin kahden maalin takaa ja sitten vielä maalin tappiosta vielä voittoon, oli Urama loppusanat ennakkotilaisuudessa.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää