Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oulusta piste kotiintuomisena

 
Oulusta piste kotiintuomisena

Hyvä alivoimapeli ja terävyys maalipaikoissa takasivat Lukolle 2-2 -tuloksen varsinaisella peliajalla. Ottelu päättyi lopulta Kärppien jatkoaikavoittoon maalein 3-2.

Raksilan hallissa pelattu matsi oli mitä mainiointa kiekkoviihdettä, jota oli paikalle saapunut seuraamaan mukavat 5583 katsojaa. Yleisökeskiarvojen mukaan Lukko on HIFK:n jälkeen sarjan kiinnostavin vierasjoukkue. Kovan kotikeskiarvon lisäksi kettujoukkue herättääkin tunteita myös vieraissa.

Ottelu oli kokonaisuudessaan tasaista pelaamista, jossa Kärpät oli pienoisen askeleen raumalaisia edellä. Ottelun alkuun Teemu Aalto pääsi tykittämään hurjan lämärin verkkoon ja Kärpät johtoon. Lukon tasoitus tuli kuitenkin vain hetki Kärppien maalista, kun Antti Laaksonen pääsi hyvin ohjaamaan maalin edestä kiekon reppuun. Esityön tasoitusosumaan tekivät Nico Aaltonen ja Tomi Pettinen.

Ensimmäisen erän lopulla Lukolla oli ylivoimilla tilaisuudet siirtyä johtoon, mutta kun näistä ei vierailijat onnistuneet, niin Kärpät kuittasi jälleen johtoon toisen erän alussa. Ex-Lukko Teemu Normio pääsi sutaisemaan irtokiekon maaliin, kun erää oli pelattu vain 21 sekuntia.

Toisessa erässä Lukolla oli paras paikka tasoitukseen, kun se pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimaa, mutta Kärppä-maalilla Petri Koivisto torjui lähentelyt hyvin.

Kolmannessa erässä Mikael Tellqvist piti Lukkoa pelissä mukana vaikeina aikoina, ja melko tarkkaan erän puolivälissä Lukko onnistuikin iskemään 2-2 -maalin. Eero Elo pelasi kiekon viivalle Anssi Rantaselle, joka lähetti kiekon kohti Kärppä-maalia. Vahvaa maalinedustyötä tehnyt Kurtis McLean onnistuikin sitten survomaan tasoitusosuman sisään maalin edestä.

Erän loppu oli Lukon kannalta hankala, kun sekä Lauri Tukonen että Harri Tikkanen joutuivat rikkomaan jäähyn arvoisesti muutaman minuutin sisään toisistaan. Mainio alivoimapeli sekä Tellqvistin varmat torjunnat siivittivät kettupaidat kuitenkin tasapeliin ja jatkoajalle varsinaisen pelin päätyttyä.

Tikkasen erän lopulla ottamaa jäähyä jäi kuitenkin 30 sekuntia jatkoajan puolelle, eikä Lukon taistelu enää kestänyt sitä kokonaan. Kristian Kuusela sinetöi Kärppien voiton ylivoimalla, kun jäähyä oli enää viisi sekuntia jäljellä.

Kaikesta huolimatta yksikin piste aina vaikeasta Oulun reissusta on hyvä suoritus. Jobinpostia Lukolle tuli tähtilaituri Justin Morrisonin loukkaantumisen muodossa. ”Mo” kaatui laitaan maalitilanteensa jälkeen ja loukkasi tilanteessa kätensä, eikä pystynyt enää pelaamaan kolmannessa erässä. Vamman tarkempi vakavuus selviää myöhemmin.

Lukon matsit jatkuvat lauantaina kotiottelulla HIFK:ta vastaan. Peli alkaa poikkeuksellisesti jo klo 16:00 illan faniristeilyn takia.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRaumaTakaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää