Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK saapuu Lukon vieraaksi

 
HIFK saapuu Lukon vieraaksi

HIFK:sta Elo totesi, että kovaa pelaava joukkue, joka varmasti tulee heti alussa lujaa päälle. Peli on voitettavissa, jos pelaamme omaa peliä.

- Kaksi samantyyppisistä joukkuetta tulee olemaan vastakkain huomenna ja HIFK tulee varmasti täynnä tarmoa Raumalle, kun ovat hävinneet meille jo kolmesti tällä kaudella, totesi puolestaan Urama tulevasta lauantain pelistä.

- Ketjut pyritään pitämään samoina, kuin tähänkin asti, mutta jos Justin Morrison ei pysty pelaamaan, niin sitten pitää vähän viilata kokoonpanoja, totesi Urama lauantaista.

- Elo - Petruzalek - Nurmi on pelannut hyvin nyt, kun ovat vauhtiin päässeet, kehui Urama uudistettua kakkosketjua.

- Petruzalekin kanssa pitää olla kokoajan hereillä, sillä koskaan ei, että koska ja mihin syöttö tulee. Nurmi tekee loistaavaa duunia, ketjussa, kehui Elo ketjukavereitaan.

- Tämä peli on meidän joulun jälkeisin ajan 1. päätepiste ja voitto lauantaina, niin pääsemme hyvillä mielin rentoutumaan risteilylle ennen seuraavaa tiukkaa rypistystä, jatkoi Urama vielä.

Juuso Rajala Lempäälään

Lukko tiedotti, että sopimuspelaaja Juuso Rajala pelaa ainakin näillä näkymin loppukauden LeKissä. Rauli Urama kuitenkin totesi, että tilannetta tarkkailaan ja tarpeen vaatiessa Juuso voidaan kutsua vielä takaisin siirtoajan ollessa päällä.

- Uskoimme,että tämä on Juusolle paras ratkaisu, kun siellä on vielä lisäksi tuttu valmentajakin (Sami Hirvonen) Juusolle. Eero Elokin meni urallaan eteenpäin Mestis-vierailullaan (KooKoo), totesi Urama.

Huhuja

Aftonbladetin väitteeseen, että Lukko olisi ilmaissut kiinnostuksensa MoDon tshekkipuolustaja Tomas Mojzisiin, kuittasi tj. Timo Rajala seuraavasti:

- Agentit ovat tarjonneet miestä meille, mutta katsellaan rauhassa.

Eero Elo totesi, että liigapelit ovat ainakin vauhdikkaampi kuin a-junioreiden ja Mestiksen vastaavat.

- Nuorten kisoissa oli kovia pelejä ja pelattiin kovaa, mutta luonnollinen selitys tähän on, että siellä pelattiin NHL-tarkkailijoiden silmien alla, jatkoi Elo.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää