Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK saapuu Lukon vieraaksi

 
HIFK saapuu Lukon vieraaksi

HIFK:sta Elo totesi, että kovaa pelaava joukkue, joka varmasti tulee heti alussa lujaa päälle. Peli on voitettavissa, jos pelaamme omaa peliä.

- Kaksi samantyyppisistä joukkuetta tulee olemaan vastakkain huomenna ja HIFK tulee varmasti täynnä tarmoa Raumalle, kun ovat hävinneet meille jo kolmesti tällä kaudella, totesi puolestaan Urama tulevasta lauantain pelistä.

- Ketjut pyritään pitämään samoina, kuin tähänkin asti, mutta jos Justin Morrison ei pysty pelaamaan, niin sitten pitää vähän viilata kokoonpanoja, totesi Urama lauantaista.

- Elo - Petruzalek - Nurmi on pelannut hyvin nyt, kun ovat vauhtiin päässeet, kehui Urama uudistettua kakkosketjua.

- Petruzalekin kanssa pitää olla kokoajan hereillä, sillä koskaan ei, että koska ja mihin syöttö tulee. Nurmi tekee loistaavaa duunia, ketjussa, kehui Elo ketjukavereitaan.

- Tämä peli on meidän joulun jälkeisin ajan 1. päätepiste ja voitto lauantaina, niin pääsemme hyvillä mielin rentoutumaan risteilylle ennen seuraavaa tiukkaa rypistystä, jatkoi Urama vielä.

Juuso Rajala Lempäälään

Lukko tiedotti, että sopimuspelaaja Juuso Rajala pelaa ainakin näillä näkymin loppukauden LeKissä. Rauli Urama kuitenkin totesi, että tilannetta tarkkailaan ja tarpeen vaatiessa Juuso voidaan kutsua vielä takaisin siirtoajan ollessa päällä.

- Uskoimme,että tämä on Juusolle paras ratkaisu, kun siellä on vielä lisäksi tuttu valmentajakin (Sami Hirvonen) Juusolle. Eero Elokin meni urallaan eteenpäin Mestis-vierailullaan (KooKoo), totesi Urama.

Huhuja

Aftonbladetin väitteeseen, että Lukko olisi ilmaissut kiinnostuksensa MoDon tshekkipuolustaja Tomas Mojzisiin, kuittasi tj. Timo Rajala seuraavasti:

- Agentit ovat tarjonneet miestä meille, mutta katsellaan rauhassa.

Eero Elo totesi, että liigapelit ovat ainakin vauhdikkaampi kuin a-junioreiden ja Mestiksen vastaavat.

- Nuorten kisoissa oli kovia pelejä ja pelattiin kovaa, mutta luonnollinen selitys tähän on, että siellä pelattiin NHL-tarkkailijoiden silmien alla, jatkoi Elo.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää