Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko lauantaina TV-kameroiden edessä Raumalla

 
Lukko lauantaina TV-kameroiden edessä Raumalla

Lukko lähtee levänneenä viikonvaihteen tuplakierrokseensa, kun ensin perjantaina kohdataan Tappara Hakametsässä ja heti lauantaina saapuu JYP Äijänsuolle.

- Risteilyt on risteilty ja kaikki palasivat sieltä ehjinä, mutta vanhojen vammojen kanssa on tullut vähän takapakkia eli pitää katsoa ketkä saadaan kokoonpanoon, kertoi Rauli Urama tulevasta.

- Justin Morrison harjoitteli keskiviikkona ensimmäistä kertaa sitten Oulussa saadun pienen vamman jälkeen, jatkoi Urama.

JYP on Uraman mukaan erittäin vahva joukkue, joka on mennyt valtavasti eteenpäin sitten alkukauden.

- JYPin kanssa pitää hyökkäyspelin olla todella nopeaa, jos haluamme rikkoa heidän tiiviin puolustuksensa ja kokoajan pitää olla hereillä, kertoi Urama.
- Jos JYP on mennyt eteenpäin, niin kyllä olemme menneet mekin sekä puolustus- että hyökkäyspelissä, nyt ei tule enää kamalia nukahduksia joukkueelle. JYP hallitseva mestarina ja tämän hetken kovakuntoisena joukkueena on hyvä mittari meille, että missä mennään, jatkoi Urama.

Lukko ei lähde hötkyilemään siirtorajan kanssa, vaan katsoo tarkkaan, jos joku merkittävä pelaaja ilmaantuisi.

- Mielestäni meidän ei kannata hankkia ketään pelkästään loppukauden ajaksi, vaan pitää ajatella pidemmällä tähtäimellä, kommentoi Urama mahdollisia lisähankintoja.

Kaikille halliin tulijoille muistutus peli alkaa lauantaina vasta kello 18.30 televisioinnin takia.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää