Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Aalto palaa takaisin kasvattajaseuraansa

 
Iiro Aalto palaa takaisin kasvattajaseuraansa

Rauman Pallo-Iirot tiedotti perjantaina, että laitapuolustaja Iiro Aalto palaa takaisin isiensä maille kaudeksi 2010.

- Tämä sopimus tukee tavoitetta raumanseutulaisten pelaajien kehittämisestä ja sitä myötä menestymistä joukkueena, totesi valmennuspäällikkö Matti Lehtonen.
- Iiro tuo varsin kovaa ammattilaiskokemusta ja rutiinia sekä työnteon kulttuuria nuoreen joukkueeseen, jatkoi Lehtonen.

Myös joukkueen päävalmentaja oli luonnollisesti tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

- Kolme kuukautta sitten, kun Iiro oli TPS joukkueessa voittamassa mitalia, en olisi uskonut, että mies pelaisi täällä. On todella hienoa, että mies tulee antamaan kokemuksensa nuorille ja tulee olemaan varmasti hyvä esimerkki myös junnuille katsomossa. Iiro on hyvä kahden suunnan puolustaja ja odotan hänellä olevan iso rooli pelinavauksissa, totesi päävalmentaja Pasi Lehtonen.

- On hienoa tulla takaisin Raumalle. Suurena syynä siihen, että palasin oli se, kun sovimme Pallo-Iirojen kanssa hyvän kokonaispaketin, johon sisältyy pelaaminen, opiskelu ja työnteko, totesi taustoista Iiro Aalto.
- Opiskelen Helsingin ammattikorkeakoulussa kauppaa ja hallintoa iltalinjalla. Alkuviikot keväällä treenaan Helsingissä jonkin Ykkösen tai Kakkosen aamupäivällä treenaavan joukkueen mukana. Kesä-elokuun olen Raumalla, jatkoi Aalto kuvioista.

Iiro Aallolla on yksi Suomen mestaruus ja kolme cupin voittoa.

Pallo-Iirot tekee enää täsmähankintoja.

- Seuraava hankintamme on hyökkääjä, jos sopiva löytyy. "Tusinajätkiä" emme joukkueeseen hanki, ne ketkä tulevat, niin heidän pitää olla todellisia vahvistuksia, totesi Pasi Lehtonen mahdollisista lisähankinnoista.

Maalivahtitilanteesta Pasi Lehtonen totesi seuraavaa:
- Meillä on neljä maalivahtia ringissä ja jos joku noista nuorista osoittaa olevansa hyvää Kakkosen tasoa, niin niillä mennään.

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulleIiroAalto

Iiro Aalto

19.7.1977 Rauma
Tiedot


Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää