Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko kovan paikan edessä

 
Lukko kovan paikan edessä

Kolmen tappiollisen ottelun jälkeen Raumalla Lukolla on taas iso työ edessä saada pisteitä matkalta mukaan. Nimittäin tällä kaudella Lukko ei ole vielä voitolla juhlinut Tampereen Hakametsässä, vaikka kyseessä on jo neljäs ottelu tamperelaisseuroja vastaan.

Kolmesta viimeisimmistä tappioista on kaksi tullut hyvin pelaavia Tapparaa ja JYPiä vastaan. Sen sijaan HPK ei erikoista peliä esittänyt Raumalla, mutta paremman viimeistelyn ansiosta ryöväsi pisteet mukaansa maalein 2-4. Justin Morrison palasi tauon jälkeen takaisin kokoonpanoon ja teki heti maalin.

Lukolla on hieman loukkaantumismurheita, sillä laitahyökkääjistä Miikka Tuomainen ja Kim Nabb ovat poissa kolhujen takia. Kurtis McLean parantelee itseään vielä kuukauden päivät. Toisaalta leveästä materiaalista on tähänkin asti löytynyt innokkaita pelaajia jotka pystyvät ratkomaan pelejä Lukon eduksi. Viimeisimpänä lisänä joukkueeseen tuli juuri HPK:sta nuori ja lupaava Aki Seitsonen.

Ilvekseltä tammikuu sujui varsin kurjissa merkeissä. Peräti yhdeksän ottelun mittainen tappioputki katkesi vasta Pelicansia vastaan viikko sitten torstaina. Siinä ajassa tupsukorvat tippuivat sarjataulukon hännille. Kahdesta edellisestä ottelusta tulleet neljä pistettä pitävät Ilveksen edelleen mukana taistelussa, eikä runkosarjan viimeinen sija ole vielä jaettu.

Panoksia riittää ottelussa. Ilves yrittää punnertaa pohjilta ylös ja Lukon johto sarjan kärjessä on kaventunut jo neljään pisteeseen. Lukon pitää päästä takaisin alkukauden hurmokseen ja se tapahtuu vain rehellisen työnteon kautta. Ilmaiseksi ei tässä sarjassa pisteitä saa.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää