SalBa tärkeään voittoon

Rauman kauppiksen salissa pelattiin miesten kakkosen salibandyottelu, jossa SalBa sai vastaansa SBS Maskun. Sarjataulukko on erittäin tasainen viiden ensimmäisen osalta, joten ottelu oli erittäin tärkeä SalBalle, joka mielii kauden päätteeksi 1. divisioonan karsintoihin.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, molemmilla oli jokunen maalipaikka. Mutta ajassa 05:56 SalBan Joonas Rantanen vei Jori Kämäräisen syötöstä kotijoukkueen johtoon erittäin hienolla osumalla. Tästä vain 3 sekuntia, niin Tomi Pihkoluoma pamautti Juhani Niemen syötöstä jo 2-0. Tästä reilut pari ja puoli minuuttia, niin Pihkoluoma vei Markus Viitasen syötöstä SalBan jo 3-0 johtoon. Erätauolle lähdettiin myös näissä lukemissa.

Toiseen erään tuli agressiivine SalBa ja heti erän alkuun ajassa 20:31 Juhani Niemi vei SalBan jo 4-0 johtoon, "Pappa" Viitasen syötöstä. Masku otti pari jäähyä heti perään ja SalBan Viitanen rankaisi ajassa 27:06 jo 5-0 johtoon. Tuntui että SalBa menee menojaan ja Maskulla ei ole mitään saumaa tässä pelissä. Mutta luulo ei ole tiedon väärtti. Ajassa 27:06 Masku ottaa aikalisän ja vaihtaa otteluun alussa epävarmasti pelanneen maalivahdin Janne Nurmisen pois maalilta ja maaliin astuu Samu Riikonen. Mutta aikalisä ei tuo heti onnea, vaan Maskun Niko Huhtala ottaa typerän jäähyn ja SalBa ylivoimalle. Tässä mahdollisuus ratkaista peli lopullisesti, mutta mitä vielä. Masku tekee ajassa 29:45 alivoimalla 5-1 kavennuksen. Tästä SalBan peli sekosi. Ennen erätaukoa, ajassa 39:54 Masku kaventaa 5-2 Mikael Santasen maalaessa ja syötön antoi Salon Antti. Erätauolle 5-2 tilanteessa.

Kolmannen erän alkuun SalBan Tomi Pihkoluoma vei jo kotijoukkueen 6-2 johtoon Juhani Niemen syötöstä. Tästä reilu minuutti ja Masku rankaisi Niko Huhtalan toimesta 6-3. Juhani Niemi sai jäähyn ja tasan minuutti niin Antti Salo pamautti tilanteeksi 6-4. Tästä puoli minuuttia ja Markus Santanen kavensi tilanteeksi jo 6-5. Tästä alkoi sitten lopun trilleri. Peli aaltoili päästä päähän , molemmilla joukkueella oli paikkansa. Mutta ajassa 58:52 Juhani Niemi päästi kotijoukkueen paineesta ja teki 7-5 Markus Viitasen syötöstä. Ennen pelin päättymistä Pihkoluoma kaunisteli tyhjään maaliin lukemaksi 8-5 Tero Haapalan syötöstä.

- tärkeä voitto ajatellen kevään karsintoja totesi valmentaja Teikari.

Ottelun parhaan palkittiin SalBan Ilkka Hurmerinta ja Maskun Valtteri Suvala. Lisäksi kotijoukkueesta voi mainita Tomi Pihkoluoman (4+1), Juhani Niemen (2+2) ja Markus Viitasen (1+3) sekä maalissa hyvin pelanneen Joni Kallioniemen.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma

Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.