Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Blamo ja Howard Wong P-Iiroihin try-outille

 
Andreas Blamo ja Howard Wong P-Iiroihin try-outille

Pallo-Iiroihin saapui eilen Yhdysvalloista kaksi pelaajaa try-outille. Molemmilla pelaajilla on tausta Hartfordin yliopistossa kuten viime kaudella Iiroissa pelanneilla Matt Glaeserilla, Daniel Antunezilla ja Jeremy Barlow'lla.

Try-out pelaajat ovat siis Andreas Blamo sekä Howard Wong. Andreakselle Rauma ja Pallo-Iirot ovat tuttuja sillä hän treenasi viime kesänä Iirojen mukana vieraillessaan viime kauden jenkkivahvistuksiemme luona. Hän on hyökkääjä jota Jeremy Barlow kuvaa suoraviivaiseksi maalintekijäksi. Blamo on Liberian kansalainen, mutta hän on asunut ja pelannut jalkapalloa Yhdysvalloissa jo useamman vuoden ajan.

Vuonna -85 syntynyt keskikenttäpelaaja Howard Wong puolestaan on Jamaikan kansalainen. Hän on pelannut Yhdysvalloissa vuodesta 2005 ja on pelannut keskikentän lisäksi myös hyökkääjänä. Howard on kuulunut Jamaikan alle 17-vuotiaiden sekä alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. U-20 maajoukkueessa hänellä on yli 20 ottelua vyöllään.

Molempien pelaajien kohdalla sopimus on laadittu siten että ensin on try-out jakso 10.4. asti, jonka jälkeen päätetään tehdäänkö jommankumman tai molempien kanssa pidempisopimus. Valitettavasti heidät tullaan näkemän tositoimissa ensin vieraskentällä ja vasta huhtikuun ensimmäisenä päivänä kotikentällä. Heidän ensi esiintyminen nähtäneen sunnuntain (14.3.) ottelussa Turussa kun Iirot kohtaa Sinimustat Kupittaalla klo 14.30. Muut try-out jakson ottelut ovat: to 18.3. Musa Porin UK-tekonurmella klo 18.30, la 27.3. Someron tekonurmella SoVo ja viimeisenä siis Äijänsuolla Sinimustat to 1.4. klo 19. Sinimustat ottelun jälkeen onkin jo luvassa Iirojen avaus Suomen cuppiin kun cupin kolmannen kierroksen ottelut pelataan huhtikuun alussa. Kolmannen kierroksen vastustaja arvotaan 19.3.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää