Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikkuketut pronssiotteluun

 
Pikkuketut pronssiotteluun

Lukon a-junioreiden kausi tulee saamaan päätöksensä ensi maanantaina pronssiottelussa. Tähän saatiin vastaus torstaina Äijänsuolla, kun Kärpät voitti viime hetken maalilla 4-3.

Lukko tuli otteluun vauhdilla ja vain 20 sekunnin pelin jälkeen taululla oli lukemat 1-0. Aki Kangasmäki riisti kiekon hyökkäyssiniviivalla ja ajoi maalille. Ensimmäisen tilanteen maalivahti Tomi Karhunen vielä torjui, mutta Kangasmäki iski riparin sisään. Erän puolisvälissä Julius Junttila laukoi kohti maalia ja kiekko lipui Patrik Heikkilän längistä kohti maalia. Pienikokoinen vauhtikone Joonas Komulainen kävi iskemässä kiekon verkkoon.

Ensimmäinen erä oli hienokseltaan Lukon hallintaa ja raumalaisryhmä olisi voinut tehdä enemmäkin maaleja kuin vain tuon yhden. Toisessa erässä tuli tunnetta peliin, kun Lukon puolustaja Antti Väänänen ajoi ylikovaa Kärppä-pelaajaa ja sai päähän kohdistuneesta taklauksesta 2+10 minuuttia. Oululaiset eivät saaneet maalia aikaiseksi ylivoimalla. Tilanne oli 1-1 yhdeksännelle peliminuutille asti. Tuolloin Joonas Kalliola vapautti Eero Elon läpiajoon. Elo otti muutaman potkun ja oli karussa ja päätti tilanteen siihen kuuluisaan "sikarannariin" ja Karhunen oli maalissaan voimaton. Elo sai ainakin osalta yleisöstä myös pyyhkeitä toisen erän alun tilanteesta, jossa ketju pääsi selvään 3-1 -hyökkäykseen, mutta mies ei syöttänyt paremmin sijoittuneelle vaan laukoi itse.

Vajaa kaksi minuuttia oli toista erää pelaamatta, kun Junttilan veto upposi helponlaisesti ohi Heikkilän. Niin kolmanteen erään lähdettiin 2-2 -tilanteesta.

Kolmannen erän kuudennella minuutilla sitten tapahtuikin paljon. Ensin Kangasmäki teki hienon nousun maalille Väänäsen syötöstä ja nosti läheltä ylös. Mutta sitten tulee se kuuluisa maalia seurannut vaihto ja Kärpät iski tasoituksen, asialla oli Joonas Donskoi syöttäjinä Komulainen ja Risto Mattila. Tämän jälkeen paikkoja oli molemmilla ratkaista peli, mutta vasta 44 sekuntia ennen pelin loppua Kärpät onnistui, ja jälleen asialla oli ykkösketju, Komulainen teki ja Donskoi syötti.

Lukon hyvä taistelu päättyi siis tänään katkeraan tappioon, mutta toivottavasti joukkue kerää itsensä pronssiotteluun ja taistelee himmeimmät mtalit Raumalle. Onhan se niin, että pronssikin on voitettu mitali.

Tilastot: 0.20 1-0 Aki Kangasmäki, 10.42 1-1 Joonas Komulainen (Julius Junttila), 13.53 2 min Olli-Matti Järvelä (K), 16.33 2 min Petri Seppänen (K), 18.54 2 min Risto Mattila (K)

21.32 2+10 min Antti Väänänen (L), 28.27 2-1 Eero Elo (Joonas Kalliola), 38.43  2-2 Junttila (Joonas Donskoi)

45.02 3-2 Kangasmäki (Väänänen), 45.17 3-3 Donskoi (Komulainen, Mattila), 59.16 3-4 Komulainen (Donskoi), 59.16 prk Väänänen (L)

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää