Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikkuketut pronssiotteluun

 
Pikkuketut pronssiotteluun

Lukon a-junioreiden kausi tulee saamaan päätöksensä ensi maanantaina pronssiottelussa. Tähän saatiin vastaus torstaina Äijänsuolla, kun Kärpät voitti viime hetken maalilla 4-3.

Lukko tuli otteluun vauhdilla ja vain 20 sekunnin pelin jälkeen taululla oli lukemat 1-0. Aki Kangasmäki riisti kiekon hyökkäyssiniviivalla ja ajoi maalille. Ensimmäisen tilanteen maalivahti Tomi Karhunen vielä torjui, mutta Kangasmäki iski riparin sisään. Erän puolisvälissä Julius Junttila laukoi kohti maalia ja kiekko lipui Patrik Heikkilän längistä kohti maalia. Pienikokoinen vauhtikone Joonas Komulainen kävi iskemässä kiekon verkkoon.

Ensimmäinen erä oli hienokseltaan Lukon hallintaa ja raumalaisryhmä olisi voinut tehdä enemmäkin maaleja kuin vain tuon yhden. Toisessa erässä tuli tunnetta peliin, kun Lukon puolustaja Antti Väänänen ajoi ylikovaa Kärppä-pelaajaa ja sai päähän kohdistuneesta taklauksesta 2+10 minuuttia. Oululaiset eivät saaneet maalia aikaiseksi ylivoimalla. Tilanne oli 1-1 yhdeksännelle peliminuutille asti. Tuolloin Joonas Kalliola vapautti Eero Elon läpiajoon. Elo otti muutaman potkun ja oli karussa ja päätti tilanteen siihen kuuluisaan "sikarannariin" ja Karhunen oli maalissaan voimaton. Elo sai ainakin osalta yleisöstä myös pyyhkeitä toisen erän alun tilanteesta, jossa ketju pääsi selvään 3-1 -hyökkäykseen, mutta mies ei syöttänyt paremmin sijoittuneelle vaan laukoi itse.

Vajaa kaksi minuuttia oli toista erää pelaamatta, kun Junttilan veto upposi helponlaisesti ohi Heikkilän. Niin kolmanteen erään lähdettiin 2-2 -tilanteesta.

Kolmannen erän kuudennella minuutilla sitten tapahtuikin paljon. Ensin Kangasmäki teki hienon nousun maalille Väänäsen syötöstä ja nosti läheltä ylös. Mutta sitten tulee se kuuluisa maalia seurannut vaihto ja Kärpät iski tasoituksen, asialla oli Joonas Donskoi syöttäjinä Komulainen ja Risto Mattila. Tämän jälkeen paikkoja oli molemmilla ratkaista peli, mutta vasta 44 sekuntia ennen pelin loppua Kärpät onnistui, ja jälleen asialla oli ykkösketju, Komulainen teki ja Donskoi syötti.

Lukon hyvä taistelu päättyi siis tänään katkeraan tappioon, mutta toivottavasti joukkue kerää itsensä pronssiotteluun ja taistelee himmeimmät mtalit Raumalle. Onhan se niin, että pronssikin on voitettu mitali.

Tilastot: 0.20 1-0 Aki Kangasmäki, 10.42 1-1 Joonas Komulainen (Julius Junttila), 13.53 2 min Olli-Matti Järvelä (K), 16.33 2 min Petri Seppänen (K), 18.54 2 min Risto Mattila (K)

21.32 2+10 min Antti Väänänen (L), 28.27 2-1 Eero Elo (Joonas Kalliola), 38.43  2-2 Junttila (Joonas Donskoi)

45.02 3-2 Kangasmäki (Väänänen), 45.17 3-3 Donskoi (Komulainen, Mattila), 59.16 3-4 Komulainen (Donskoi), 59.16 prk Väänänen (L)

Jouni Mikola / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää