Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Äijänsuon Areenasta Kivikylän Areenaksi

 
Äijänsuon Areenasta Kivikylän Areenaksi

Rauman Lukko ja Kivikylän Kotipalvaamo ovat tänään solmineet sopimuksen jonka kesto on kuluva kausi sekä neljä tulevaa kautta. Sopimuksessa on sovittu mm. Lukon käyttämästä Areenan nimestä joka tulee olemaan tästä eteenpäin ”Kivikylän Areena”.

”Äijänsuon Areena… Lännen Puhelin Areena… DNA-Areena… Äijänsuon Areena… nyt myös KIVIKYLÄN AREENA, kotoisammin KIVIKYLÄN TUHTITUPA!

Rakkaalla paikalla on monta nimeä ja kaikkia nimiä voi tietysti käyttää jatkossakin.  Nyt kuitenkin markkinointinimenä Lukko alkaa käyttää Kivikylän Areenaa ja tietysti toivomme, että uusi nimi tarttuu valtakunnantason medioidenkin käyttöön mahdollisimman mukavasti”, kommentoi Kivikylän Kotipalvaamon toimitusjohtaja Jari Laihonen

”Kivikylän Kotipalvaamolle tämä yhteistyösopimus on suurin koskaan tehty markkinointikampanja. Haluamme näkyvälle paikalle Lukon yhteistyökumppaniksi ja Lukon maineikkaaseen seuraan menestysuutisiin. Tässä lämminhenkisessä ja kotoisassa yhteistyökuviossa on paljon henkilökohtaista tunnetta ja sydäntä mukana, aitoa satakuntalaista herkkyyttä ja voimaa. Meille kivikyläläisille onkin suuri kunnia ja ylpeyden aihe nähdä Kivikylän ja Lukon brändit jatkossa näyttävästi yhdessä”, jatkaa Toimitusjohtaja Jari Laihonen Kivikylän Kotipalvaamosta.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Kivikylän Kotipalvaamon pääyhteistyökumppaniksemme. Molemmat Lukko ja Kivikylä edustavat paikallisuutta ja ovat vahvasti eteenpäinpyrkiviä alansa huippubrändejä”, kommentoi Lukon Toimitusjohtaja Timo Rajala.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää