Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Äijänsuon Areenasta Kivikylän Areenaksi

 
Äijänsuon Areenasta Kivikylän Areenaksi

Rauman Lukko ja Kivikylän Kotipalvaamo ovat tänään solmineet sopimuksen jonka kesto on kuluva kausi sekä neljä tulevaa kautta. Sopimuksessa on sovittu mm. Lukon käyttämästä Areenan nimestä joka tulee olemaan tästä eteenpäin ”Kivikylän Areena”.

”Äijänsuon Areena… Lännen Puhelin Areena… DNA-Areena… Äijänsuon Areena… nyt myös KIVIKYLÄN AREENA, kotoisammin KIVIKYLÄN TUHTITUPA!

Rakkaalla paikalla on monta nimeä ja kaikkia nimiä voi tietysti käyttää jatkossakin.  Nyt kuitenkin markkinointinimenä Lukko alkaa käyttää Kivikylän Areenaa ja tietysti toivomme, että uusi nimi tarttuu valtakunnantason medioidenkin käyttöön mahdollisimman mukavasti”, kommentoi Kivikylän Kotipalvaamon toimitusjohtaja Jari Laihonen

”Kivikylän Kotipalvaamolle tämä yhteistyösopimus on suurin koskaan tehty markkinointikampanja. Haluamme näkyvälle paikalle Lukon yhteistyökumppaniksi ja Lukon maineikkaaseen seuraan menestysuutisiin. Tässä lämminhenkisessä ja kotoisassa yhteistyökuviossa on paljon henkilökohtaista tunnetta ja sydäntä mukana, aitoa satakuntalaista herkkyyttä ja voimaa. Meille kivikyläläisille onkin suuri kunnia ja ylpeyden aihe nähdä Kivikylän ja Lukon brändit jatkossa näyttävästi yhdessä”, jatkaa Toimitusjohtaja Jari Laihonen Kivikylän Kotipalvaamosta.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Kivikylän Kotipalvaamon pääyhteistyökumppaniksemme. Molemmat Lukko ja Kivikylä edustavat paikallisuutta ja ovat vahvasti eteenpäinpyrkiviä alansa huippubrändejä”, kommentoi Lukon Toimitusjohtaja Timo Rajala.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää