Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko ryöstöretkelle Turkuun

 
Lukko ryöstöretkelle Turkuun

Maanantain pudotuspeliavauksessa kotietunsa 2-4 lukemin kärsityn tappion myötä menettänyt Lukko lähtee keskiviikkona Turkuun hakemaan ottelusarjan tasoittavaa voittoa ja samalla myös menetettyä kotietua takaisin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli tyypillinen playoff-ottelu, joka ratkesi vasta kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla TPS:n iskettyä kolme maalia kettupaitojen verkkoon. Maaleista viimeinen syntyi Lukon hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

Ensimmäiseen otteluun verrattuna täytyy kettupaitojen saada otteisiinsa lisää terävyyttä ja liikettä, sekä kaivaa esiin kaikki ne positiiviset elementit, joiden myötä joukkue venyi lähelle runkosarjan voittoa. Ottelusarjan voittoon vaaditaan neljä kiinnitystä, joten sarja on vasta alkutekijöissään, ja Lukolla siis jo keskiviikkona tilaisuus ottelusarjan tasoittamiseen. Voiton hakeminen vieraskaukalosta on kovan työn takana, mutta Lukolta on varmasti lupa odottaa selvästi maanantaita parempaa peliesitystä nyt kun sarja on saatu alkuun ja ylimääräinen jännitys karistettua pois harteilta.

TPS:lle kolmannen erän ratkaisevat 2-2 ja 2-3 maalit pudotuspelisarjan avausottelussa iskeneet ulkomaalaishyökkääjät Michal Birner ja Tomas Plihal ovat turkulaisten kantavia voimia yhdessä tehopuolustaja Lee Sweattin kanssa. Maanantain ottelussa Lukon ykköstykeistä Kurtis McLean ja Justin Morrison tekivät upean alustuksen Janne Keräsen iskemään 2-1 maaliin, mutta muuten TPS onnistui pitämään Lukon tähtipelaajat hyvin pimennossa. Myös Lukon ylivoimapelaamiseen on saatava rutkasti lisää tehoja, sillä erikoistilanteissa onnistuminen on yksi erittäin ratkaiseva osatekijä ottelusarjan voiton kannalta.

Lukon loukkaantuneista pelaajista Tommi Kovanen teki paluun kaukaloon maanantaina. Sairaslistalla jatkavat edelleen pitkään sivussa olevat puolustajat Tomi Pettinen ja Tony Vidgren. TPS:ltä on puolestaan sivussa Aki-Petteri Berg. Näin ollen molemmat joukkueet päässevät keskiviikon peliin miltei parhailla miehistöillään, joten odotettavissa on hieno kiekkoilta kun taistelu länsirannikon herruudesta ja välieräpaikasta saa toisen näytöksensä.

Keskiviikon ottelun jälkeen sarja jatkuu perjantaina Raumalla, ja neljäs osaottelu pelataan heti perään lauantaina Turussa. Pelitahti on siis varsin tiivis, ja taistelu kaukalossa varmasti sen mukaista. Lukko tarvitsee kannattajiensa tukea niin Turussa kuin Raumalla pelattavissa otteluissa, joten nyt kaikki hallille nauttimaan playoff-huumasta ja kannustamaan Lukko välieriin!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää