Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko ryöstöretkelle Turkuun

 
Lukko ryöstöretkelle Turkuun

Maanantain pudotuspeliavauksessa kotietunsa 2-4 lukemin kärsityn tappion myötä menettänyt Lukko lähtee keskiviikkona Turkuun hakemaan ottelusarjan tasoittavaa voittoa ja samalla myös menetettyä kotietua takaisin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli tyypillinen playoff-ottelu, joka ratkesi vasta kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla TPS:n iskettyä kolme maalia kettupaitojen verkkoon. Maaleista viimeinen syntyi Lukon hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

Ensimmäiseen otteluun verrattuna täytyy kettupaitojen saada otteisiinsa lisää terävyyttä ja liikettä, sekä kaivaa esiin kaikki ne positiiviset elementit, joiden myötä joukkue venyi lähelle runkosarjan voittoa. Ottelusarjan voittoon vaaditaan neljä kiinnitystä, joten sarja on vasta alkutekijöissään, ja Lukolla siis jo keskiviikkona tilaisuus ottelusarjan tasoittamiseen. Voiton hakeminen vieraskaukalosta on kovan työn takana, mutta Lukolta on varmasti lupa odottaa selvästi maanantaita parempaa peliesitystä nyt kun sarja on saatu alkuun ja ylimääräinen jännitys karistettua pois harteilta.

TPS:lle kolmannen erän ratkaisevat 2-2 ja 2-3 maalit pudotuspelisarjan avausottelussa iskeneet ulkomaalaishyökkääjät Michal Birner ja Tomas Plihal ovat turkulaisten kantavia voimia yhdessä tehopuolustaja Lee Sweattin kanssa. Maanantain ottelussa Lukon ykköstykeistä Kurtis McLean ja Justin Morrison tekivät upean alustuksen Janne Keräsen iskemään 2-1 maaliin, mutta muuten TPS onnistui pitämään Lukon tähtipelaajat hyvin pimennossa. Myös Lukon ylivoimapelaamiseen on saatava rutkasti lisää tehoja, sillä erikoistilanteissa onnistuminen on yksi erittäin ratkaiseva osatekijä ottelusarjan voiton kannalta.

Lukon loukkaantuneista pelaajista Tommi Kovanen teki paluun kaukaloon maanantaina. Sairaslistalla jatkavat edelleen pitkään sivussa olevat puolustajat Tomi Pettinen ja Tony Vidgren. TPS:ltä on puolestaan sivussa Aki-Petteri Berg. Näin ollen molemmat joukkueet päässevät keskiviikon peliin miltei parhailla miehistöillään, joten odotettavissa on hieno kiekkoilta kun taistelu länsirannikon herruudesta ja välieräpaikasta saa toisen näytöksensä.

Keskiviikon ottelun jälkeen sarja jatkuu perjantaina Raumalla, ja neljäs osaottelu pelataan heti perään lauantaina Turussa. Pelitahti on siis varsin tiivis, ja taistelu kaukalossa varmasti sen mukaista. Lukko tarvitsee kannattajiensa tukea niin Turussa kuin Raumalla pelattavissa otteluissa, joten nyt kaikki hallille nauttimaan playoff-huumasta ja kannustamaan Lukko välieriin!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää