Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vieraskiertueen saldoksi kaksi pistettä

 
Vieraskiertueen saldoksi kaksi pistettä

VT-HT aloitti jatkokarsinnat pitkällä ja raskaalla vieraskiertueella, kun lauantaina matka suuntasi Iisalmeen ja sunnuntaina oli vuoro pelata Pietarsaaressa. Kiertueen saldoksi kertyi kaksi pistettä ja näin joukkueen säilyminen suomi-sarjassa on hyvin omissa käsissä. Sarja ratkeaa ensi viikonloppuna, kun VT-HT saa Vermuntilaan vuorostaan vieraaksi IPK:n ja Jeppiksen.

IPK - VT-HT        

Lauantaina Iisalmessa nähtiin maalirikas ja eriskummallinen ottelu. Pitkän bussimatkan jälkeen VT-HT sai peliin yllättävän hyvän alun ja johti kahden erän jälkeen jo lukemin 4-7. Kolmannessa erässä joukkue tempomaisesti pisti pelin jännäksi ja kotijoukkue kiri tasoihin ja hallitsi ottelua. Pelin ratkaisu nähtiin jatkoajan ensimmäisessä vaihdossa, kun Joonas Tommila latasi Tuomas Montosen syötöstä kiekon yläpesään.
 
Jeppis - VT-HT

Sunnuntaisessa Jeppis-pelissä joukkueen peli ei kulkenut toivotulla tavalla. Matkan rasitus alkoi näkyä eikä joukkue ollut aivan parhaimmalla jalalla liikenteessä. Kotijoukkue sumputti keskialueen täysin ja pyrki iskemään vastahyökkäyksistä. Maalipaikkoja Tempo loi tarpeeksi pelin voittamiseen mutta viimeistelykään ei ollut aivan terävimmillään.

Vermuntilan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää