Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VT-HT säilytti sarjapaikkansa

 
VT-HT säilytti sarjapaikkansa

Tempo otti sunnuntaina sarjapaikan säilyttämiseksi tarvittavan voiton Pietarsaaren Jeppis kukistuessa lukemin 7-3. Tempo hallitsi peliä selvästi ja pääsi suhteellisen helpolla iltapuhteella, kun ilman panosta pelannut Jeppis ei ollut aivan parhaimmalla asenteella ja kokoonpanolla matkassa.

Maalinteko alkoi Tempon toimesta ensimmäisen erän puolessavälissä. Tuomas Montonen osui kahdesti peräkkäin. Ensimmäinen syntyi läpiajosta ja toisessa maalissa mies sai pistää kiekon takakulmalta tyhjään maalin. Kolmannessa maalissa Tomi Vahanto päivysti rauhassa maalin edessä ja tälläsi voimalla kiekon Janne Siivosen syötöstä maaliin.

Toisessa erässä ei nähty lukuisista paikosta huolimatta kuin yksi maali. Sekin tuli hieman onnekkaasti, kun Mikael Vahanderin syöttö ohjautui puolustajan luistimesta omaan maaliin.

Kolmas erä oli enää muodollisuus varsinkin kun Tempo teki ennen erän puoltaväliä reiluun kolmeen minuuttiin kolme maalia ja ratkaisi ottelun lopullisesti. Ensin erässä osui Ville Haltsonen, jonka tarkka rannalaukaus upposi alkulmaan. Tämän jälkeen Eetu Tamminen hassutti maalivahdin ja siirsi kiekon tyhjään maaliin. Tempon kauden viimeisen maalin sai kunnian viimeistellä Joonas Tommila. Lopussa Tempo intoutui hyökkäämään vähän liiaksikin ja Jeppis sai tehtyä kaksi maalia läpiajoista.

Tempon pitkä ja vaiherikas kausi sai näin onnellisen lopun ja kaiken rämpimisen jälkeen sarjapaikka säilyi suuremmitta ongelmitta.
Vermuntilan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Vermuntilan Tempo ry - logo

Vermuntilan Tempo - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää