Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille niukka tappio Veikkausliigan joukkueesta

 
Pallo-Iiroille niukka tappio Veikkausliigan joukkueesta

Maarianhaminan IFK näytti Veikkausliiga joukkueen rutiinin ja puristi tarvittavan voiton Iiroista.

Taiston tauottua on myönnettävä että päällimmäisenä tunteena on pettymys. Niin hyvän esityksen kotijoukkue tarjosi raumalaiselle futisyleisölle. Iirojen taisteluilme tämän päiväisessä pelissä toivottavasti tuo saman yleisömäärän myös sunnuntain sarja-avaukseen Äijänsuolle kun Iirot kohtaa ÅIFK:n klo 18.30.

Pallo-Iiroilta ottelu oli taktisesti kypsä esitys. Joukkue eliminoi vastustajan vahvuudet ja rakensi omaa peliä rauhallisesti, tällä kertaa se ei valitettavasti riittänyt vaan lopulta MIFK pystyi puolustamaan ensimmäisellä puoliajalla hankkimansa maalin johdon loppuun asti. Huolimatta Iirojen hyvästä painostuksesta ottelun lopulla. Raumalaisten osalta Suomen cup päättyi tähän eikä vieläkään saatu sitä kaivattua maalia Veikkausliigajoukkueen verkkoon. Toisinkin olisi saattanut tosin käydä sillä ennen vieraiden voittomaalia Kimmo Hörkkö oli karkaamassa Medoune Gueyeltä kuudentoista alueen rajamailla, tilanteessa Gueye pelasi kuitenkin Kimmon irti pallosta ehkä jopa hieman sääntöjen rajamailla olevalla kontaktilla, mutta ottelun erotuomari Vesa Hätilä ei nähnyt tilanteessa rikettä ja antoi pelin jatkua. Turha tilannetta on tosin jälkikäteen jossitella. MIFK oli tänään maalin verran parempi ja sillä selvä.

Ottelun ainut osuma syntyi viitisen minuuttia ennen puoliaikaa kun Mikko Paatelainen keskitti kuudentoista-alueen reunamilta pallon pilkun kohdalle vartiomattomana odottaneelle Ante Simunacille, joka täräytti pallon voimalla ohi Iirojen pömpeliä vartioineen Iningo Calafelin. Inigo loukkasi toisella puoliajalla hieman aiemmin vihoitellutta takareittään ja tilalle vaihdettiin reilun tunnin pelin jälkeen Justus Uussaari.

Pallo-Iirojen valmentaja Pasi Lehtonen kiteytti ottelun seuraavasti: Olen ylpeä joukkueesta, taistelimme hyvin ja pystyimme eliminoimaan MIFK:n vahvuudet. Yksi keskittymis- ja merkkausvirhe sattui josta vastustaja rokotti. Valitettavasti vain tuo yksi virhe ratkaisi ja se on se ero Kakkosen ja liigajoukkueen välillä, virheistä rangaistaan heti. Jos pallo olisi pomppinut hiukan suotuisammin meille niin olisimme voineet saada lopun painostuksesta se yksi maali.

Iiroista parhaaksi valittu Antti Koskinen oli valmentajansa kanssa samoilla linjoilla: Pienet asiat ratkaisivat tänään. Saimme maistaa Veikkausliiga vauhtia ja meidän piti näyttää mitä osaamisemme. Mielestäni hyvin pysyttiin mukana vaikka toisella puoliajalla alkoi jalka painaa.

MIFK:n ammattilaisjoukkueella oli todellakin tulipalokiire Turkuun laivalle ottelun jälkeen sillä ennen kuin Pasi Lehtonen oli edes kerennyt kentältä lehdistöntentattavaksi niin ahvenanmaalaiset olivat jo kerenneet bussiin pelikamat päällä ja bussin takavalot näkyivät pölypilven saattelemana Äijänusuon parkkiksella. Suihkuttelemaan kerkeää kuulemma laivallakin.

Pallo-Iirot:
Calafel (65' Uussaari),I Aalto, Koskinen, Setänen, Horjanheimo, Wong, S Peltonen (79' Rinne), Salminen, Torkkeli, Patola (57' Hyysalo), Hörkkö

Kotijoukkueen parahaana palkittiin Antti Koskinen

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää