Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukkoakatemiaan kiinnitettiin nuoria pelaajia

 
Lukkoakatemiaan kiinnitettiin nuoria pelaajia

Rauman Lukon perustama akatemia nuorille jääkiekkoilijoille otti tänä keväänä harppauksen kohti valtakunnan halutuinta junioripelaajien valmennus- ja koulutuspaikkaa. Lukkoakatemiaan oli keväällä paljon pyrkijöitä ympäri Suomea.

Lukon akatemia on Suomen ensimmäinen akatemia, jossa pelaajalle luodaan henkilökohtaiset harjoitus- ja kehitysohjelmat perustuen jatkuvaan pelaajien testaamiseen ja kehityksen tarkkailuun. Valmennuksesta ja testaamisesta vastaavat Lukon liigajoukkueen valmentajat.

Akatemian eräs perusedellytys on, että pelaajat hoitavat myös koulunsa asianmukaisesti. Koulun tärkeyttä kuvastaa se, että akatemian rehtori Martti O. Virtanen on säännöllisesti yhteydessä kouluihin ja seuraa akatemiapelaajien koulunkäyntiä. Akatemian yhteydessä seurataan myös pelaajien elämänhallintaa sekä annetaan ravinto-oppia.

Tänään Lukkoakatemiaan nimettiin seuraavat pelaajat (suluissa entinen seura):
Jaakko Hautamäki (Sport) Hyökkääjä -94 183/71
Joni Nikko (Sport) Hyökkääjä -94 183/73
Waltteri Selimgerei (Tappara) Hyökkääjä -94 179/66
Tomi Järviö (Ilves) Puolustaja -94 178/67
Roni Viirlas (Tps) Puolustaja -93 189/89
Jerry Kaukinen (Ilves) Maalivahti -94 177/70
Oskari Setänen Maalivahti -94 184/80
 
Lisäksi Lukkoakatemiaan on kutsuttu Unkarilainen Adam Fekti (Saltzburg) -92 190/85. Hänen osaltaan asia ratkeaa lopullisesti lähipäivinä.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Tapio Laakso Rauman Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko on kiinnittänyt hyökkäykseensä Tapio Laakson. 32-vuotias keskushyökkääjä saapuu Raumalle kaksivuotisella sopimuksella, joka kattaa kaudet 2018-19 ja 2019-20.

Lue lisää
Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää