Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon harjoitusottelut jatkuvat Ilvestä vastaan

 
Lukon harjoitusottelut jatkuvat Ilvestä vastaan

Rauman Lukon työntäyteliäs viikko jatkuu perjantaina Raumalla, kun kotihallissa vastaan asettuu Tampereen Ilves. Torstain ottelussa Espoossa Lukko esitti vauhdikasta peliä kaksi erää, mutta kolmannen erän virheet käänsivät pelin lopulta kotijoukkue Bluesille. Lukon paras hyökkäysketju illan ottelussa oli Kurtis McLeanin johtama tehoketju, jonka laidalla Eero Elo viimeisteli kaksi maalia.

Ilvestä vastaan Lukko lähtee varmasti hiomaan puolustuspeliään ja viisikkopeliä kokonaisuudessaan. Bluesia vastaan ei kukaan varsinaisesti epäonnistunut, mutta koska jääkiekkopeli kestää vähintään 60 minuuttia on paketin pysyttävä kasassa loppuun asti. Ilves pelasi Lukkoa vastaan Pitsiturnauksen finaalissa, jossa se pelasi kokemattomalla nipulla yllättävän hyvin.

Oman pään pelaaminen kaipaa jonkin verran hiomista vielä ennen kauden alkua, mutta hyökkäyspeli toimii jo nyt iloisesti. Bluesia vastaan Lukko vyörytti vauhdilla kohti kotijoukkueen maalia luoden jatkuvasti vaarallisia paikkoja. Vastaavaa herkkua on varmasti luvassa myös perjantaina Ilvestä vastaan.

Lukolta huilasivat Bluesia vastaan mm. Samuli Kivimäki, Janne Keränen ja Teemu Aalto. Ilvestä vastaan rotaatiota käytetään varmasti taas hyödyksi, jotta kaikki pääsevät antamaan näyttöjä.

Pelin jälkeen on Kivikylän Areenalla luvassa Lukon kauden 2010-2011 joukkueen esittely, joten kannattaa jäädä maisemiin! Kausikorttilaisille on VIP-ranneketta vastaan luvassa ruokaa ja juomista - mutta suurin etu kaikille paikalle pääseville on ilmainen sisäänpääsy peliin.

Kaikki joukolla tarkistamaan kettupaitojen päivän kunto! Lukko-Ilves klo 18.30 Kivikylän Areenalla - ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää