Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon harjoitusottelut jatkuvat Ilvestä vastaan

 
Lukon harjoitusottelut jatkuvat Ilvestä vastaan

Rauman Lukon työntäyteliäs viikko jatkuu perjantaina Raumalla, kun kotihallissa vastaan asettuu Tampereen Ilves. Torstain ottelussa Espoossa Lukko esitti vauhdikasta peliä kaksi erää, mutta kolmannen erän virheet käänsivät pelin lopulta kotijoukkue Bluesille. Lukon paras hyökkäysketju illan ottelussa oli Kurtis McLeanin johtama tehoketju, jonka laidalla Eero Elo viimeisteli kaksi maalia.

Ilvestä vastaan Lukko lähtee varmasti hiomaan puolustuspeliään ja viisikkopeliä kokonaisuudessaan. Bluesia vastaan ei kukaan varsinaisesti epäonnistunut, mutta koska jääkiekkopeli kestää vähintään 60 minuuttia on paketin pysyttävä kasassa loppuun asti. Ilves pelasi Lukkoa vastaan Pitsiturnauksen finaalissa, jossa se pelasi kokemattomalla nipulla yllättävän hyvin.

Oman pään pelaaminen kaipaa jonkin verran hiomista vielä ennen kauden alkua, mutta hyökkäyspeli toimii jo nyt iloisesti. Bluesia vastaan Lukko vyörytti vauhdilla kohti kotijoukkueen maalia luoden jatkuvasti vaarallisia paikkoja. Vastaavaa herkkua on varmasti luvassa myös perjantaina Ilvestä vastaan.

Lukolta huilasivat Bluesia vastaan mm. Samuli Kivimäki, Janne Keränen ja Teemu Aalto. Ilvestä vastaan rotaatiota käytetään varmasti taas hyödyksi, jotta kaikki pääsevät antamaan näyttöjä.

Pelin jälkeen on Kivikylän Areenalla luvassa Lukon kauden 2010-2011 joukkueen esittely, joten kannattaa jäädä maisemiin! Kausikorttilaisille on VIP-ranneketta vastaan luvassa ruokaa ja juomista - mutta suurin etu kaikille paikalle pääseville on ilmainen sisäänpääsy peliin.

Kaikki joukolla tarkistamaan kettupaitojen päivän kunto! Lukko-Ilves klo 18.30 Kivikylän Areenalla - ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Jyri Marttinen liittyy Lukko-puolustukseen

Rauman Lukko vahvistaa puolustusosastoaan, kun Jyri Marttinen liittyy raumalaisseuraan. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

Lue lisää
Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Pekka Virta Rauman Lukon päävalmentajaksi

Rauman Lukko on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Pekka Virran. Raumalaisseuran ja 48-vuotiaan Virran sopimus on 2+1-vuotinen.

Lue lisää