Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sinimustat Iirojen vieraana

 
Sinimustat Iirojen vieraana

Kausi lähenee loppuaan kun Sinimustat saapuu haastamaan kovavireisen raumalaisryhmän kauden viidenneksi viimeisessä ottelussa.

Illan kamppailuissa kohtaavat kaksi joukkuetta, joilla on taatusti vielä pelattavaa loppukauden ajan. Sinimustille ottelu on todellinen ”kuoleman ottelu”. Tämänhetkiselle sarjajumbolle tappio illan ottelussa merkitsisi erittäin hankalaa loppukautta, joukkue kohtaa jäljellä olevissa otteluissa vielä mm. sarjakärki Ilveksen. Kotijoukkueella ei ole hätää putoamistaistelua ajatellen ja eilisen voittonsa ansiosta Ilveskin karkasi tavoittamattomiin. P-Iirojen panos ottelussa on ”hyvien lähtöasetelmien” saaminen ensi kauteen. Sijoitus kolmen parhaan joukossa toisi nuorelle joukkueelle kummasti lisäenergiaa talvikauden harjoitusurakkaan ja luottamusta ensi kauden peleihin. Kauden aiempi kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi raumalaisten 3-1 voittoon.

Sinimustien kausi on ollut todella vaikea ensimmäisestä ottelusta lähtien, jolloin joukkue kärsi 1-7 tappion Pallohongalle. Joukkueen korkein sijoitus tämän kauden sarjataulukossa on ollut kolmastoista, tämä kertoo paljon ryhmän vaikeuksista. Tosin missään nimessä joukkue ei ole vielä luovuttanut, viimeaikaisissa peliesityksissä on ollut havaittavissa piristyksen merkkejä ja pelaajat haluavat taistella vielä kynsin ja hampain sarjapaikastaan. Viime peleissä työhaalarit on pukenut yllensä myös joukkueen valmentaja Jussi Nuorela, joka kävi pelaamassa peliurallaan useilla ulkomaan ammattilaiskentillä. ”Sinimustat ovat kovassa paikassa. Mahdollisen tappion myötä sarjapaikan vaihtuminen on todennäköistä. Ottelun panos näkyy varmasti Sinimustien kokoonpanossa (mahdolliset liiga-avut) ja taistelussa”, kertoo Iiro-koutsi Pasi Lehtonen illan vastustajasta. Kauden aikana FC Interin liigajoukkueen avut reservijoukkueellensa ovat olleet kovin vähäiset, onkin mielenkiintoista nähdä tänään kuinka paljon seura ”välittää” Sinimustien kohtalosta. Inter palaa maajoukkuetauolta tositoimiin vasta syyskuun 13. päivä, joten liigassa vähälle peliajalle jääneille pelaajille olisi nyt optimaalinen paikka saada pelituntumaa.

Pallo-Iirojen kokoonpanossa tapahtuu varmuudella muutoksia. Tämän illan kamppailusta on sivussa PoPaan siirtynyt Iiro Aalto, sekä kapteeni Kimmo Hörkkö ja Saku Peltonen, jotka ovat pelikiellossa korttitilin täytyttyä. ”Lähtötilanne otteluun on erilainen aikaisempaan verrattuna, koska kolme vakioavauksen pelaajaa on sivussa. Nyt muutamat vähemmän peliaikaa saaneet saavat näyttöpaikan. Toivon ja uskon, että tämä näkyy positiivisena energiana”, Lehtonen kertoo joukkueensa tilanteesta.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää