Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille jatkosopimuksia

 
Pallo-Iiroille jatkosopimuksia

Pallo-Iirot on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen avauksen vakiokasvoihin nousseen Nico Rinteen kanssa.
 
Edustuksen päävalmentaja Pasi Lehtonen kommentoi Nicon jatkosopimusta tuoreeltaan seuraavasti: Nico on kehittynyt paljon viime vuosien aikana ja on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta rakennettaessa. Onkin hienoa että saimme hänen kanssaan solmittua sopimuksen jo hyvissä ajoin.

Nico on tällä kaudella viihtynyt sekä laitalinkin että laitapuolustajan tontilla. Nicon sopimuksen myötä on edustuksella kasassa ensi kaudeksi sopimus 13 pelaajan kanssa.

Aiemmin tässä kuussa kerroimmekin jo että päävalmentaja Pasi Lehtonen jatkaa edustusjoukkueen puikoissa ainakin seuraavat kaksi vuotta, joten vaikka kausi onkin vielä käynnissä niin ensi kauteen valmistautuminen on jo aloitettu.

Viime perjantaisesta KaaPo-ottelusta ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Nuttuun tuli 0-2 ottelussa jossa paikkoja keltapaidoilla riitti yllin kyllin kotivoittoon, mutta vieraat olivat tehokkaampia ja veivät pisteet mukanaan. Ainut mainitsemisen arvoinen asia matsista on että ottelu oli baski Inigo Calafelin viimeinen Iirojen paidassa ainakin toistaiseksi. Inigo itse tosin jätti vielä pienen takaportin auki mahdolliselle paluulle joskus tulevaisuudessa: "jos minulla ei ole mitää tekemistä ja seura tarvitsee maalivahtia niin olen käytettävissä, sillä olen pitänyt Raumasta ja iiroissa pelaamisesta". Inigohan saapui Raumalle alunperin vaihto-opiskelijaksi SAMK:iin, mutta Iirojen tarjottua kesän kattavaa sopimusta jäi hän Raumalle myös koulun loputtua. Nyt miestä kutsuu hänen oma seuransa Espanjassa jonne oli alunperin tarkoitus palata jo kolme viikkoa sitten.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää