Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz ja Pallo-Iirot yhdistävät osaamistaan

 
FC Jazz ja Pallo-Iirot yhdistävät osaamistaan

Pallo-Iirot ja FC Jazz aloittavat seurojen välisen yhteistyön ja perustavat yhdessä JazzIirot-akatemian. Akatemia kattaa talenttipelaajat E10 ikäluokasta aina A-junioreihin asti. Tavoitteena on luoda satakuntalainen futaajan polku huipulle asti.

Satakuntalainen jalkapallo elää tiistaina 21.9.2010 historiallisia hetkiä.

FC Jazz Porista ja Pallo-Iirot Raumalta allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jonka tärkeimpänä tavoitteena on uusien satakuntalaisten huippujalkapalloilijoiden kasvattaminen.

Seurojen välistä junioriyhteistyötä käsittelevä puitesopimus on ainutlaatuinen satakuntalaisessa jalkapallossa.

Seurat perustivat yhdessä JazzIirot -akatemian, jonka piiriin kuuluu molempien seurojen talenttipelaajat E10 ikäluokasta aina A-nuoriin asti.

Käytännön tasolla JazzIirot- akatemia osallistuu A- B-ikäluokissa yhteisellä joukkueella Suomen Palloliiton Talenttiakatemia-sarjaan.

Junioriaktemian (C-, D- ja E-nuoret) JazzIirot -akatemian joukkueet hakeutuvat koviin kansallisiin ja kansainvälisiin turnauksiin. Haastavien pelien lisäksi kunkin ikäluokan talenttipelaajille järjestetään yhteisiä harjoituksia, leirityksiä ja tutustumismatkoja eurooppalaisiin seuroihin.

Akatemia-joukkueiden valmennustiimit muodostuvat Pallo-Iirojen ja FC Jazzin ikäluokka-valmentajista. Yksi yhteistyön tärkeä tavoite onkin valmennustietouden jakaminen ja yhteisten koulutustilaisuuksien järjestäminen. Lisäksi seurat jakavat tietotaitoa ja kokemuksia myös hallinnon tasolla.

JazzIirot -akatemiaan kutsutaan mukaan myös Satakunnan muut jalkapalloseurat. Akatemiaan sitoutuvien satelliittiseurojen talenttipelaajat pääsevät mukaan JazzIirot -akatemian peli- ja harjoitustoimintaan. Lisäksi seurojen valmentajat saavat samat koulutusmahdollisuudet kuin Pallo-Iirojen ja FC Jazzin valmentajat.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää