Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kettupaidat metsästämään pisteitä Tampereelle

 
Kettupaidat metsästämään pisteitä Tampereelle

Rauman Lukon tämän viikon kolmen ottelun rupeama alkaa vierasottelulla Tampereelta, jossa joukkue kohtaa Tapparan. Viime kaudella Tappara osottautui Lukolle runkosarjassa liigan vaikeimmaksi vastustajaksi, mutta joukkue on kuitenkin muuttunut kuluvaan kauteen huomattavasti. Valmentajanvaihdoksen juuri ennen sarjan alkua tehnyt joukkue on povattu etukäteisasetelmissa liigan hännille, mutta tasaisessa liigassa ei kirvesrinnat varmasti ole helppo vastustaja.

Molemmilla joukkueilla on kolme pistettä kahden ensimmäisen liigakierroksen jälkeen. Tappara onnistui voittamaan avausottelussaan oman paikallisvastustaja Ilveksen mutta hävisi taas Janne Ojasen juhlapäivänä KalPalle. Lukko hävisi avausottelunsa Ässille mutta voitti taas vieraspelinsä SaiPaa vastaan. Lappeenrannan Kisapuistoa on yleisesti ylistetty liigan pahimpina vieraskaukaloina, joten Lukon vieraspeli näyttäisi olevan kohdallaan. Lukko ja Tappara kohtasivat toisensa liigakenraalissa 9.9. jolloin Lukko kävi hakemassa rumasti pisteet lukemin 2-7.

Lukon pelikunto on ollut ihan kohdallaan, vaikka Ässiä vastaan tulikin tappio. Yksi suurin syy tappiolle, ja vastustajan maaleille SaiPaa vastaan, on ollut kehno alivoimapeli. Alivoimapelikin varmasti paranee kauden myötä, kun Jarkko Kauvosaari pääsee täyteen kuntoon. Hyökkäyspäässä peli on ollut paremmalla mallilla ja varsinkin kärkihyökkääjä Kurtis McLean on ollut todella loistavassa iskussa. Kanukkihyökkääjä on jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi ennen loukkaantumistaan.

Myös vanha tutkapari Perttu Lindgren - Lauri Tukonen on ollut hyvällä pelipäällä ja vanha sävel on löytynyt helposti pienen tauon jälkeen. Lukon ulkomaalaislaiturit Justin Morrison ja Jakub Petruzalek eivät ole vielä pisteillä mässäilleet, mutta miesten asenteesta näkyy että molemmat tulevat pian - ja rytinällä. Petruzalek varsinkin on yrittänyt aktiivisesti maalintekoa ja on laukonut eniten hyökkääjistä.

Eniten maaleja Lukosta on tehnyt kahden pelin jälkeen hieman yllättäen puolustaja, mutta toisaalta oli odotettua että Teemu Aallon tykki puhuu useasti kauden aikana. Lisäksi koeajalla vielä oleva Aaron Brocklehurst on pelannut varsin positiivisesti ensimmäisissä liigaotteluissaan.

Tapparalta parasta peliä ovat esittäneet nuoret pelaajat. Niclas Lucenius on ottanut vastuuta sen jälkeen kun Jonas Enlund ja Jori Lehterä siirtyivät kirvesrinnoista paremmille apajille. HIFK:sta Tapparaan täksi kaudeksi siirtynyt Samu Vilkman on aloittanut pirteästi ja kolmella syöttöpisteellään hän on Tapparan paras pistemies. Raumalaisittain suurin mielenkiinto kiinnittyy varmasti kuitenkin ikijyrä Shayne Toporowskiin, joka varmasti syttyy Lukkoa vastaan. Toporowski liittyi aivan liigan kynnyksellä Tapparan liigajengiin ja tuo nuoreen ryhmään kaivattua kokemusta ja suoraviivaisuutta.

Lukko jatkaa pelejänsä keskiviikon jälkeen heti torstaina Helsingissä, jossa se kohtaa Jokerit.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää