Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokerit nöyrtyi Lukon vakuuttavassa käsittelyssä

 
Jokerit nöyrtyi Lukon vakuuttavassa käsittelyssä

Rauman Lukko jatkoi vieraskiertuetta Helsingissä Jokereiden vieraana. Laadukkaan ja tasaisen ottelun voitto matkasi sisuuntuneen kettulauman matkaan Raumalle. Ottelussa korostui puolustuspelaaminen entisestään, sillä käytössä oli NHL-kokoinen, normaalia kapeampi kaukalo.

Puolustuspeli oli juurikin se osa-alue jota raumalaiset lähtivät parantamaan. Suunnitelma onnistui lähes täydellisesti, ainut harmittava takaisku tuli kun Jokerit onnistui kertaalleen alivoimalla ohittamaan huippupelin pelanneen Miika Wiikmanin.

Jokereiden yhtä maalia vastaan Lukon ykkösketju löi kiekon kahdesti ohi Jokerit-vahti Mika Järvisen. Loistavan yhteissävelen löytäneet miehet pääsivät kaikki pisteille, Perttu Lindgren alusti molemmat Lukon osumat, Lauri Tukonen taas maalasi kerran ja syötti kerran, sekä ketjun kolmas lenkki Jakub Petruzalek osui maaliin toisessa ottelussa peräkkäin. Ottelu päättyi vierasvoittoon lukemin 1-2 (1-1, 0-1, 0-0).

Avauserä alkoi tasaisissa merkeissä ja Lukko tuli otteluun hyvällä asenteella ja taistelulla, vaikka joukkueella oli ottelu alla edelliseltä päivältä. Pelin vanhettua viisi minuuttia Lukko sai ensimmäisen ylivoimamahdollisuutensa, ylivoimalla hyvistä paikoista huolimatta kiekkoa ei onnistuttu saamaan verkkoon. Kuitenkin vain viisi sekuntia erikoistilanteen päättymisen jälkeen Lukko pääsi nopeaan vastahyökkäykseen ja Tukonen sai kunnian laukoa maalin komean kuvion päätteeksi.

Erän lopulla Ben Eaves ja Janne Lahti luistelivat Lukon ylivoimaviisikolta karkuun päästen 2-1-hyökkäykseen. Lahdella oli helppo työ siirtää kiekko takatolpalta ohi Wiikmanin Eavesin huippusyötöstä.

Toisen erän teki Petruzalek Lukon pelattua miehekkäästi ja röyhkeästi kohti maalia hyökkäysalueella. Lindgren pelasi itselleen taitavasti laukaisutilaa maalin edushässäkässä ja ampui terävästi kohti maalia. Irtokiekossa oli ensimmäisenä tsekkihyökkääjä, joka ei avoimesta paikasta erehtynyt pienestä kulmasta huolimatta.

Päätöserässä Jokerit yritti näennäisesti loppukiriä, mutta Lukon tiukka puolustus ja sen viimeisenä lukkona toiminut Wiikman takasivat maalittoman päätöserän ja täyden pistepotin Lukon matkaan.

Lukon sarjaohjelmassa on seuraavaksi tiedossa paluu kotiin, jossa joukkue saa isännöitäväksi Lahden Pelicansin. Lauantaina pelattava ottelu alkaa viime kaudesta poiketen kello 18:30, tervetuloa kannustamaan Lukko voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää