Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko ja HIFK tiistain kärkikamppailussa

 
Lukko ja HIFK tiistain kärkikamppailussa

Raumalaisille kiekkofaneille on tiistaina tarjolla todellinen herkkupala, kun sarjataulukon toisella sijalla majaileva HIFK saapuu mittaamaan neljän ottelun voittoputkessa liitävän sarjakolmosen Lukon. Joukkueet ovat ennen illan ottelua tasapisteissä, mutta HIFK on pelannut yhden ottelun Lukkoa enemmän.

Viime kaudella Lukko oli erittäin vahvoilla joukkueiden keskinäisissä otteluissa, sillä viidestä keskinäisestä ottelusta peräti neljä päättyi kettupaitojen voittoon. Varsinkin Raumalla pelatut ottelut olivat Lukon juhlaa, sillä pisteet niistä menivät Lukolle 9-0 ja maalit peräti 16-6. Raumalla muistellaan lämmöllä myös keväällä 2005 pelattua kuumaa pudotuspelisarjaa, jolloin Lukko lähetti lukuisista NHL-pelaajista koostuneen helsinkiläislauman kesälomille otteluvoitoin 4-1. Kaikki nämä ottelut ovat jo historiaa, mutta joukkueiden välillä on usein ollut erittäin viihdyttäviä ja tapahtumarikkaita otteluita, joten tiistaina on jälleen kerran odotettavissa viihdyttävä ilta laadukkaan kotimaisen jääkiekon parissa.

Lukon kuumin nimi tällä hetkellä on sentteri Perttu Lindgren, joka on päässyt tehopisteille kaikissa tämän kauden otteluissa. Lindgrenin laidalla Jakub Petruzalek on myös päässyt oivaan vireeseen ja pitää yhdessä ketjukaverinsa kanssa hallussaan arvostetun SM-liigan tehotilaston kärkisijaa. Ketjun kolmantena lenkkinä häärivä ja kautensa myös upeasti aloittanut Lauri Tukonen oli sivussa lauantain TPS-ottelusta kuumeen vuoksi, mutta teholaiturin poissaolokaan ei kettupaitoja kaatanut. Tukosen korvasi sairastuvalta takaisin pelaavaan kokoonpanoon palannut Eero Elo, jolta on lupa odottaa tehokkaita esityksiä kauden edetessä. Tästä saatiin jo viime kaudella osviittaa, kun ”sikaranne” sivalsi useita upeita maaleja päästyään mukaan liigakuvioihin.

HIFK:n tämän kauden joukkue on myös erittäin mielenkiintoinen, eikä paikka liigan kärkikahinoissa ole mikään yllätys. Ville Peltonen ja Mikael Granlund muodostavat pelottavan tehokkaan kaksikon, joiden kanssa vastustajat saavat olla hereillä vaihto toisensa jälkeen. Kun tähtikaksikon takaa löytyy vielä Juha-Pekka Haatajan, Jerry Ahtolan, Kimmo Kuhdan, Teemu Ramstedtin, Lennart Petrellin ja kumppaneiden tasoisia hyökkääjiä, on Lukon puolustukselle odotettavissa kiireinen iltapuhde tiistain huippuottelussa.

Tiistain ottelun jälkeen Lukko matkaa Jyväskylään JYP:n vieraaksi, joten kärkiottelut saavat jatkoa heti torstaina. Kolmen ottelun viikon päättää Pekka Virran luotsaaman KalPan vierailu Raumalle lauantaina 9.10.

Lukko-HIFK tiistaina klo 18.30, tervetuloa kannustamaan Lukko voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää