A-junnut pelasivat kaksi ottelua viikonloppuna

Kahden kotiottelun viikonloppu toi mukanaan kolme pistettä.

Lauantaina 2.10. hurjasti luistellut SaiPa kävi hakemassa pisteet maalein 2-6.

SaiPa oli alusta lähtien isäntiä edellä vaikkakin ekalle tauolle mentiin 1-1 numeroissa. Toisessa erässä kotijoukkue jäi vieraiden perään ja joutui ottamaan paljon jäähyjä, SaiPa rokotti kovalla prosentilla omista ylivoimstaan ja kahden erän jälkeen lukemat olivat 1-4.
Kolmannen erän alkuun SaiPa vielä kaunisteli taululle tylyt lukemat 1-6. Kerran Lukko onnistui vielä kaventamaan, mutta se oli enää kosmetiikkaa ja SaiPa sai ansaitut pisteet mukaansa maalein 2-6.
Lukon maalit tekivät: Jere Laaksonen ja Samuli Valvisto. Syöttöpisteet saivat, Moses Mustonen, David Satch, Antti Tenkanen ja Roni Viirlas.
Paljon pelistä kertoo, että Lukon maalissa Patrik Heikkilä torjui 50 kertaa ja oli kuudesta takaiskusta huolimatta kotijoukkueen ykköspelaaja.

- Mikään ei onnistunut ja SaiPa oli kaiken lisäksi erittäin hyvä. Paljon turhia jäähyjä ja SaiPan hyvä ylivoima jota emme saaneet kuriin, ei vaan ollut meidän päivä, kaikki kunnia SaiPalle, Lukon päävalmentaja Marko Keskinen kommentoi peliä.

Sunnuntaina 3.10. KalPaa vastaan tuli kuitenkin täysin eri joukkue. Sisuuntuneet pikkuketut ottivat pisteet maalein 4-3.

- Ottelu oli erittäin tasainen, mutta kääntyi lopulta onneksemme meille. KalPa on kova joukkue, luistelee paljon ja taitoa löytyy paljon. Ovat varmaan pisteiden valossa vähän alisuorittaneet alkukaudesta, sen verran hyvin he pelasivat. KalPa oli saanut otteluun vielä kovia vahvistuksia liigajoukkueelta. Pieni miinus otteluun oli, että KalPa pääsi turhaan peliin mukaan tasoittaen pelin kaksi kertaa kolmennessa erässä, mutta meidän Antti Tenkasen tekemää voittomaalia he eivät enää päässeet kuittaamaan, vaikka pääsivät pelaamaan kaksi viimeistä minuuttia ylivoimaa kuudella neljää vastaan. Joukkue taisteli hienosti, välillä olimme kieltämättä perässä, mutta KalPan laukaukset tulivat pääsääntöisesti kauempaa, pystyimme pitämään heidän hyvin poissa maalin edestä, huojentunut Keskinen kommentoi.

Kotijoukkuetta rasittivat loukkaantumisesten lisäksi, se että B-ikäiset olivat auttamassa B:n joukkuetta.

- Jouduimme pelaamaan kaksi ottelua putkeen kolmella ketjulla, mutta jaksoimme hyvin, meiltä ei kunto pääse loppumaan.

Lukon pistemiehet sunnuntaina: David Stach 2+1, Charles Bertrand 1+2, Jesse Virtanen 0+2, Vili Palola 0+2, Antti Tenkanen 1+0. Patrik Heikkilä oli jälleen maalissa hyvä torjuen tällä kertaa 30 kertaa.

Lukon pelit jatkuvat tulevana keskiviikkona 6.10. Raumalla kotiottelulla Tapparaa vastaan klo 18.30.

Tervetuloa kannustamaan pikkuketut voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma

Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 A-nuoret

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.