Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vasile Marchis 2 vuoden jatkosopimukseen Pallo-Iirojen kanssa

 
Vasile Marchis 2 vuoden jatkosopimukseen Pallo-Iirojen kanssa

Vasile jatkaa edustusjoukkueen puolustuksen johtajana myös kaudet 2011 ja 2012. Eilen sorvattuun sopimukseen sisältyy myös vastuuvalmentajan rooli poikien B-juniorijoukkueessa.

Ensimmäisen kerran jo kaudella 2000 Pallo-Iirojen keltanutun päällensä pukenut Vasu aloittaa Raumalla tulevana vuonna jo kuudennen pelivuotensa. Kausien 2000 ja -01 jälkeen Vasu siirtyi kaudeksi 2002 Raumalta Poriin ja Veikkausliigaympyröihin. Kuusi kautta ja 101 ottelua Veikkausliigassa sisälsivät pestit FC Jazzissa, Tampere Unitedissa ja MyPassa, sekä liigamestaruuden TamU:ssa. Kaudelle 2008 Vasile palasi Raumalle ja Pallo-Iiroihin.

Pallo-Iirojen edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Pasi Lehtonen kommentoi Vasilen jatkosopimusta seuraavasti:

- Valmentajana olen iloinen, että kokenut ja luotettava pelaaja jatkaa joukkueemme tukipilarina vielä tulevat kaksi kauttakin. Vasu osoitti menneellä kaudella, että pystyy edelleen olemaan johtava pelaaja. Hänellä on erittäin ammattimainen asenne, mikä näkyy hänen päivittäisessä tekemisessä, jokaisessa harjoituksessa ja ottelussa. Hän toimii hyvänä esimerkkinä meidän nuoremmille pelaajille, jotka haluavat urallaan ylöspäin.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Mikko Valtanen jatkaa Pallo-Iiroissa

Seuran kasvatti on pelannut Pallo-Iiroissa 87:ssa ottelussa, joissa Valtanen on iskenyt yhdeksän maalia. Viime kaudella Valtanen teki kolme maalia ja alusti neljä.

Lue lisää
Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Niklas Kuusio jatkaa kasvattajaseurassaan

Pallo-Iirot ja Niklas Kuusio solmivat vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää