Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko murtamaan JYPin robottipuolustusta

 
Lukko murtamaan JYPin robottipuolustusta

Kettupaitojen pelit jatkuvat tiistain kotimatsin jälkeen torstain vierasottelulla Jyväskylässä. Lukon peli on kotona vielä hakenut parasta iskuaan, mutta vieraissa peli on kulkenut hyvin. Viidestä vierasottelusta Lukko on voittanut neljä ja vielä hyvillä peliesityksillä. JYP on kuitenkin astetta kovempi vastustaja kuin muut tähän asti ja sarjakärki on voittanut kaikki neljä kotiottelunsa.

Lukolle torstain ottelu on jo toinen kärkikamppailu tällä viikolla. Tiistaina kotiareenallaan joukkue kohtasi Helsingin IFK:n ja tasainen ottelu päätyi lopulta ehkä hieman onnekkaastikin vierasjoukkueen niukkaan voittoon. Lukko silti taisteli ja raastoi eikä peli ollut lähelläkään huonoa. Lukolla on asettaa jyväskyläläisiä vastaan liigan kovinta hyökkäyskalustoa ja Kurtis McLeanin johtama ketjukin on pääsemässä viime kauden tasolleen, kun Justin Morrison on löytänyt hiljalleen maalivainunsa.

Risto Dufvan valmentama JYP on odotetusti tänäkin vuonna liigan kärkeä. 'RD' on ajanut joukkueeseen sisään pitkän työn tuloksena robottikiekkonsa joka on katsojien mielestä tylsää mutta toisaalta tehokasta. Dufva on ottanut nimettömästä JYP-puolustuksesta kaiken irti ja vähän enemmänkin. Maalilla on voitokkaana torjunut Lukossakin aikanaan Petri Vehasen varjoon jäänyt Joni Myllykoski, jolla on varmasti näytön paikka entistä seuraansa vastaan.

Lukon kokoonpanoihin tulee tiistain ottelun jälkeen kokoonpanoa, sillä kolmosketjun keskushyökkääjä Juuso Rajala loukkasi itsensä IFK-ottelun ensimmäisessä erässä. Kun myös Jarkko Kauvosaari on polven takia ollut pois kokoonpanossa, on päävalmentaja Rauli Uramalla miettimistä. Laajuutta löytyy kuitenkin, sillä mm. Jakub Petruzalek ja Janne Keränen ovat pelanneet keskushyökkääjän tontilla.

Muuten Lukko lähtee energisenä otteluun. Flunssan takia TPS-ottelun väliin jättänyt Lauri Tukonen oli vielä IFK-ottelussa hieman toipilaana mutta lataa Jyväskylässä täydet piippuun. Juuri Tukosen energistä pelaamista Lukko tarvitseekin tarkasti puolustavaa JYPiä vastaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää