Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raanta torjui Lukon voittoon

 
Raanta torjui Lukon voittoon

OTTELUN TEEMA

Lukko on tällä kaudella kuitannut harmittavat tappiot nopeasti heti seuraavassa pelissä ja Blues-otteluunkin raumalaiset lähtivät revanssimielellä. Bluesilla oli edellisestä vieraspelistä saldona 1-0 -voitto Tapparasta, joten oletettavaa oli että Blues tulee pelaamaan varmaa oman pään peliä.

Ottelusta muodostuikin varsin odotusten kaltainen Lukon hallitessa pelitapahtumia hienokseltaan ja Blues keskittyi tarkkaan puolustamiseen. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat myös onnistuneen kamppailun, joten varsinaisella peliajalla nähtiinkin vain kaksi osumaa. Lopulta Lukko nappasi kaksi pistettä lukemin 2-1 vl. (0-0, 1-1, 0-0, 0-0) Perttu Lindgrenin ollessa ratkaisumaalin tekijänä.

ILLAN ELIITTIÄ

Onnistuneen paluun maalin suulle tehnyt Antti Raanta oli Lukon parhaimmistoa etenkin voittomaalikilpailussa, jossa Lukko-vahti esti yhteensä kuusi Blues-yritystä. Jatkoajalla Raanta meinasi laittaa pelin jännäksi sähläämällä kiekon kanssa, mutta hän paikkasi itse virheensä ja nappasi upean torjunnan.

Kokonaisuudessaan Lukon koko joukkueen puolustuspelaaminen oli myös hyvällä tasolla. Pahoja virheitä ei juuri syntynyt ja aiemmissa peleissä tutuksi tulleet vaaralliset vastaiskut omaan päähän jäivät nyt puuttumaan. Hyökkäyksessä viimeinen terävyys jäi uupumaan, mutta Justin Morrisonin tarkka rannari ylivoimalla riitti viemään pelin jatkoajalle.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisseessa voittomaalikilpailussa nähtiin useita hienoja suorituksia etenkin kummankin joukkueen maalivahdilta. Lopulta ratkaisu nähtiin kuudennessa parissa, kun Perttu Lindgren hassutti Blues-vahti Iiro Tarkin ja upotti kiekon verkkoon. Kun Antti Raanta esti Bluesin Stephane Veilleux'n yrityksen, niin Lukon voitonjuhlat olivat valmiit alkamaan.

Toisessa erässä peli olisi voinut saada toisenkin suunnan, kun Lukko joutui pelaamaan lähes kahden minuutin ajan kahden miehen alivoimalla. Tilanne selvitettiin kuitenkin upeasti taistellen. Lukon valmentaja Rauli Urama olikin ottelun jälkeen tyytyväinen.

- Iso asia oli 5-3 -alivoiman tappo, hienoa alivoimapelaamista. Tosi tyytyväinen olen Raannan peliin, hieno suoritus. Muutenkin joukkueelta hyvä suoritus, puolustusasioita korostettiin ja ne asiat toimi hyvin. Ehkä noista paikoista olisi voinut tehdä yhden tai kaksi maalia enemmän, mutta näin tällä kertaa. Ollaan tyytyväisiä kahteen pisteeseen, Urama päätti.

TULEMAN PITÄÄ

Lukon kotimatsit jatkuvat heti lauantaina, kun vastaan asettuu torstaina Ässille viime hetken maalilla hävinnyt SaiPa. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kertaalleen, kun Lukko haki syyskuussa Kurtis McLeanin voittomaalilla pisteet Lappeenrannasta lukemin 5-3.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Tukonen palaa tositoimiin, VandeVelden kausi ohi

Rauman Lukko saa kokoonpanoonsa tärkeän palasen, sillä Lauri Tukonen tekee paluun tositoimiin lauantaina Kivikylän Areenalla HPK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

Lue lisää
William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

William Wrenn loppukaudeksi vuokralle Lukkoon

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Lue lisää
Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Juho Keränen loppukaudeksi Lukko-hyökkäykseen

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

Lue lisää
Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Teemu Ramstedt liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Teemu Ramstedtilla. Raumalaisseuran ja 29-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Lue lisää
Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Lukko ja Fleury purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä

Rauman Lukko ja hyökkääjä Damien Fleury ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää