Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukolle tappio ja murheita Oulusta

 
Lukolle tappio ja murheita Oulusta

OTTELUN TEEMA

Lukko lähti pitkälle vierasmatkalle Ouluun haastamaan päävalmentajaa vaihtanutta Kärppiä. Otteluun lähdettäessä raumalaisittain oli voiton mahdollisuuksia mietittäessä katseet käännetty Antti Raantaan, joka on torjunnoillaan antanut viime otteluissa Lukolle hyvän mahdollisuuden voittoon joka ottelussa.

Selvästi ykköstorjujan pestin itselleen lunastanut nuori Raanta aloittikin ottelun loistavasti. Toinen erä oli päässyt jo hyvin alkuun kun Lukko oli maalannut kahdesti ja Kärpät onnistui vain kerran saamaan kiekon maaliin, senkin onnekkaasti torjunnan jälkeen omasta puolustajasta kimmonneena. Tilanteet toisensa jälkeen kilpistyivät varmasti Raannan torjuntoihin.

Kun ottelu oli ehtinyt lähes puoleen väliin tapahtui jotain, jonka vakavuudesta ei vielä tässä vaiheessa ole selvää kuvaa. Pelin tuoksinassa Raanta sai alaraajavamman ja maalille vaihdettiin Miika Wiikman. Oulussa pelatun ottelun tämä tapahtuma kuitenkin käänsi, sillä lopulta Kärpät sai väännettyä 5-4-voiton (0-2, 2-1, 3-1).

ILLAN ELIITTIÄ

Lukosta parhaimmalla pelipäällä oli ykkösketjun tehomiehet Perttu Lindgren, Lauri Tukonen ja Jakub Petruzalek. Tukonen ja Lindgren merkkauttivat molemmat tehot 1+1. Petruzalek oli mukana nopeassa vastahyökkäyksessä Lindgrenin kanssa ja antoikin loistavan passin sentterilleen.

Muista pelaajista puhtaat paperit saa loistavaa työtä illasta toiseen tekevät nelosketjun raatajat Juhani Jasu, Miikka Tuomainen ja Samuli Kivimäki, sekä pelin kesken jättänyt maalivahti Antti Raanta.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelu kääntyi isännille monen ikävän tapahtuman summana. Kärppien kaksi ensimmäistä maalia kimpoili Lukon pelaajista verkkoon, Raannan loukkaantuminen ja toisessa erässä tullut Lukon maalin hylkääminen. Sillä hetkellä suurelta vääryydeltä tuntunut tilanne kuitenkin meni sääntöjen mukaan, sillä kiekko meni maaliraudan alta verkon perukoille.

Päätöserään lähdettiin kaikesta huolimatta Lukon maalin johtoasemassa, mutta Wiikmanilla ei aivan kaikki kiekot tarttuneet ja mies joutui antautumaan erässä kolmesti. Mukaan maaleihin tosin mahtui muutama Kärppien loistava yksilösuoritus, joten pahaan tilanteeseen joutunut Wiikman ei missän nimessä ollut ainut syy tappioon.

Lopussa Lukko pääsi vielä maalin päähän pelatessaan ilman maalivahtia. Kapteeni Tomi Pettinen laukoi tarkasti siniviivalta kiekon aivan ylänurkkaan. Vimmatusta kiristä huolimatta toista kertaa lopun rynnistyksessä Lukko ei kuitenkaan pystynyt Kärpissä debytoinutta Ville Hostikkaa ohittamaan.

TULEMAN PITÄÄ

Lukko jatkaa otteluitaan seuraavan kerran tiistaina, kun Raumalle saapuu Jyväskylän ylpeys. Lukko-JYP Kivikylän Areenalla tiistaina 30.11. kello 18:30.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Somervuori Rauman Lukkoon

Eero Somervuori Rauman Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa hyökkäysosastoaan, kun kokenut Eero Somervuori liittyy raumalaisten riveihin.

Lue lisää
Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Ranskalaishyökkääjä Damien Fleury liittyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Damien Fleuryn kanssa. 31-vuotias ranskalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starin riveissä.

Lue lisää
Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Kalle Sahlstedt Rauman Lukon urheilujohtajaksi

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin.

Lue lisää
Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin Lukkoon

Rauman Lukon puolustusosasto täydentyy Johan Motinilla. 27-vuotias ruotsalaispuolustaja liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Ruotsalaissentteri Hillding ja Mestiksen vuoden tulokas Huhdanpää Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa sentteriosastoaan, kun ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan. 28-vuotiaan Hilldingin ja Lukon sopimus on 1-vuotinen.

Lue lisää
Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Janne Keränen palaa Raumalle ja Lukkoon

Rauman Lukko on kiinnittänyt ison ja tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun laitahyökkääjä Janne Keränen tekee paluun sinikeltaisiin. Tuore Liigan hopeamitalisti liittyy raumalaisseuraan 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Lue lisää